Salut,aseara am avut "norocul" se mi se sparga cutia de viteze.
Masina astra h caravan 2005 motor dtl cutie 5 rapoarte
Totul a inceput cand smucea la plecarea de pe loc putin mai tare si aparuze o vibratie in caroserie si un uruit,am fost la mecanic mi-a zis ca este suportul motor cel din fata rupt, a doua zi pe seara am schimbat suportul...
La fel..nu mai smucea,dar inca vibra nu asa rau si tot uruia
tot in seara aia am fost la alt mecanic sa ii cer parerea daca mai circul cu masina,dupa evaluarea lui zice ca era suportul spate al motorului pe duca si de aici vibratia in caroserie si uruit...
A doua zi tot pe seara sa spart cutia 😊)
A inceput cu o macinare in interiorul cutiei si se mai imi dadea in nas,se bloca roata...noroc ca am fost langa un service si de aici poza cu masina unde a curs uleiul cu pilitura
am plecat acasa tractat dar si pe liber tot se auze in cutie zgomot si agata putin.
Intrebarea mea cat timp si cat de greu se da cutia jos,o sa o faca mecanicul..in ce pret se incadreaza schimbarea cutiei ma refer la manopera sa stiu si eu cat ii dau...
Si ce cutie ii pun? cea F17? pot lua dupa alt astra h diesel cu 5 rapoarte? sau doar dupa cod motor DTL de 80 de cai?
Merge pus si dupa astra G?
Am nevoie de masina deoarece daca sta eu pierd bani si doresc sa o fac cat mai repede...si in situatia actuala cu virusul asta...sper sa gasesc si piesele.
Multumesc
MODEL: Opel astra h caravan 2005
MOTOR: dtl 80cp