M7313
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2002
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Mar 2019
- Mesaj Privat
As vrea sa îmi oferiti niste pãreri!
Am un Opel Astra G 1.7 dti an 2002 si am uneori probleme cu ea cum ar fii :
- Când apa ajunge la 80-90 de grade motorul huruie super tare, ceea ce nu mi s.a întâmplat pana acum de când am masina si vibratia motorului o simt extrem de tare în pedale.
- De exemplu, am fãcut un drum de Arad-Santana-Arad, iar când am ajuns la intrare în Arad pânã la urmãtorul sens (200m aprox) masinã pica în bot, adicã pica în bot apoi se accelera din nou si tot asa.
Am un Opel Astra G 1.7 dti an 2002 si am uneori probleme cu ea cum ar fii :
- Când apa ajunge la 80-90 de grade motorul huruie super tare, ceea ce nu mi s.a întâmplat pana acum de când am masina si vibratia motorului o simt extrem de tare în pedale.
- De exemplu, am fãcut un drum de Arad-Santana-Arad, iar când am ajuns la intrare în Arad pânã la urmãtorul sens (200m aprox) masinã pica în bot, adicã pica în bot apoi se accelera din nou si tot asa.
- Vectra sri
- 877 mesaje
- din 04 Oct 2012
- Astra 2002 z20let
- Cluj-Napoca
Vectra sri
- Mesaje scrise: 877
- Masina: Astra 2002 z20let
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Oct 2012
- Mesaj Privat
Salut , vezi ca este un topic cu probleme special dedicat pe forum pe motoare diesel , vei gasi multe informatii acolo , posteaza acolo mai bine , lumea va rapsunde mai rapid ...aici e linku
https://www.clubopel.com/viewforum.php?f=64
sau foloseste functia search sau pe romaneste cauta din dreapta sus .
Asa ca sa imi dau o parere ... problema ta poate fi din turbo , si daca se accelereaza singura si nu se mai opreste (nici macar din cheie) bag-o in viteza a 3-a lasa ambreaju , si las-o sa se opreasca. Sau fai o diagnoza cu tester sau daca ai un prieten mecanic ... mai bn la el.
https://www.clubopel.com/viewforum.php?f=64
sau foloseste functia search sau pe romaneste cauta din dreapta sus .
Asa ca sa imi dau o parere ... problema ta poate fi din turbo , si daca se accelereaza singura si nu se mai opreste (nici macar din cheie) bag-o in viteza a 3-a lasa ambreaju , si las-o sa se opreasca. Sau fai o diagnoza cu tester sau daca ai un prieten mecanic ... mai bn la el.