vzrul
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Signum 2006
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Mar 2016
- Mesaj Privat
MODEL: Signum 2006
MOTOR: 1.9 150
Aurelian.
- Mesaje scrise: 52
- Masina: Vectra 2006 Z19DTH
- Cont inregistrat: 10 Aug 2017
- Mesaj Privat
Asta e recomandarea mea personala, poate altii au incercat altceva si pot spune parerea lor aici.
vzrul
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Signum 2006
- Cont inregistrat: 15 Mar 2016
- Mesaj Privat
Aurelian.
- Mesaje scrise: 52
- Masina: Vectra 2006 Z19DTH
- Cont inregistrat: 10 Aug 2017
- Mesaj Privat
Acum la ultimul schimb am zis sa trec inapoi la motul insa ceva mai subtire si anume motul x-clean FE 5w30. Deocamdata e ok, nu-l mananca, iar incarcarea tachetilor se face in 1-2 secunde fata de altele care dura mai mult, iar tacanitul motorului iti spune chestia asta. Ca si fapt divers vezi ca astia de la motul au si ulei specific opel. Poti incerca ce vrei, si liqui moly este bun insa nu-si justifica pretul mult mai ridicat fata de altele care fac acelasi lucru si au aceeasi calitate. Zic in cunostinta de cauza, am folosit acest ulei la fosta masina si nu m-a impresionat cu nimic, e un ulei ca oricare altul.
Poti sa alegi intre castrol, liqui, motul, total, etc dar nu intra intr-un vartej de marketing din care sa nu mai stii ce sa iei, la urma urmei toate fac acelasi lucru, iar diferentele le vei observa chiar tu si in felul asta vei reusi sa te stabilesi la un ulei care ti-a placut cel mai mult. Bafta.