- remus-liviu
- OP
- 1 mesaje
- din 25 Feb 2019
- Astra 2005 Y17DT
- Bacau
remus-liviu
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Astra 2005 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Feb 2019
- Mesaj Privat
Salutare ! Sun nou , Am si eu niste nedumeriri am o frontera A sport din 95 2.0l benzina si vreau sa ii fac niste modificari cum ar fi sa ii schimb grupul pe fata fiind pe bara de torsiune asi vrea sa o pun pe arcuri cu telescoape sa ii pun ceva extrem sau sa il pun pe foi de arcuri si pe fata ? Ce sfaturi imi dati mai bun cu foii de arcuri sau suspensie telescop si arc ? Si ce grup este compatibil pt asa cv grup fara planetare cum e pe spate asa sa fie si pe fata bine inteles fata cu directie 😁😁
MODEL: Astra 2005
MOTOR: Y17DT
MODEL: Astra 2005
MOTOR: Y17DT
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
Mie îmi face impresia cã te plictisesti ...teribil. Dupã cum pui problema, habar n-ai în ce te bagi, în special, iar, în general, nu prea stii despre ce e vorba...
Adicã cum ”grup fara planetare cum e pe spate” ?! Puntea spate fiind motoare, cum crezi cã se transmite miscarea dela grup cãtre roatã?! Prin puterea mintii (tale), magie ? Nu, prin planetare. Ah, cã ele nu sunt la vedere(a ta), ca sã le poatã identifica orisicine, asta-i altã istorie...
Altfel îti doresc mult succes si astept sã vãd ce (alte) rãspunsuri mai primesti...
Adicã cum ”grup fara planetare cum e pe spate” ?! Puntea spate fiind motoare, cum crezi cã se transmite miscarea dela grup cãtre roatã?! Prin puterea mintii (tale), magie ? Nu, prin planetare. Ah, cã ele nu sunt la vedere(a ta), ca sã le poatã identifica orisicine, asta-i altã istorie...
Altfel îti doresc mult succes si astept sã vãd ce (alte) rãspunsuri mai primesti...
- SUPERDRAGOS
- 2,664 mesaje
- din 24 Aug 2007
- Frontera 2001 3.O DI
- Bucuresti
SUPERDRAGOS
- Mesaje scrise: 2,664
- Masina: Frontera 2001 3.O DI
- Cont inregistrat: 24 Aug 2007
- Mesaj Privat
remus-liviu a scris:Salutare ! Sun nou , Am si eu niste nedumeriri am o frontera A sport din 95 2.0l benzina si vreau sa ii fac niste modificari cum ar fi sa ii schimb grupul pe fata fiind pe bara de torsiune asi vrea sa o pun pe arcuri cu telescoape sa ii pun ceva extrem sau sa il pun pe foi de arcuri si pe fata ? Ce sfaturi imi dati mai bun cu foii de arcuri sau suspensie telescop si arc ? Si ce grup este compatibil pt asa cv grup fara planetare cum e pe spate asa sa fie si pe fata bine inteles fata cu directie 😁😁
Impresia mea e aceiasi,ce vrei tu nu are legatura cu realitatea.Te depaseste financiar si logistic..