droso
- Mesaje scrise: 58
- Masina: Astra 2002 Y 17 DTI
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Aug 2006
- Mesaj Privat
Am si eu o problema, astept opinii, idei, sfaturi...
Pe scurt, un vecin si-a renovat prin casa si a ajuns la operatiunea slefuit gletul. A slefuit vre-o 2 zile cu geamurile deschise si pe masinile din parcare s-a depus un strat fin de praf de glet. In urmatoarea zi a tras o ploaie scurta si apoi a iesit soarele. Rezultat: pe parbriz o gramada de puncte de ciment/glet intarit . Cand vreau sa-mi spal parbrizul si dau drumul la stergatoare aud un zgomot ca de smirghel fin la fiecare cursa. Ce as putea face sa-mi remediez parbrizul, ca nu vreau sa-mi schimb cate un set de stergatoare pe saptamana. Paradoxal prin geam se vede bine, punctele nu atenueaza vizibilitatea. Deci sfaturi...........?
Pe scurt, un vecin si-a renovat prin casa si a ajuns la operatiunea slefuit gletul. A slefuit vre-o 2 zile cu geamurile deschise si pe masinile din parcare s-a depus un strat fin de praf de glet. In urmatoarea zi a tras o ploaie scurta si apoi a iesit soarele. Rezultat: pe parbriz o gramada de puncte de ciment/glet intarit . Cand vreau sa-mi spal parbrizul si dau drumul la stergatoare aud un zgomot ca de smirghel fin la fiecare cursa. Ce as putea face sa-mi remediez parbrizul, ca nu vreau sa-mi schimb cate un set de stergatoare pe saptamana. Paradoxal prin geam se vede bine, punctele nu atenueaza vizibilitatea. Deci sfaturi...........?
- cozmino
- 992 mesaje
- din 13 Mar 2007
- Corsa 2014
- Bucuresti
cozmino
- Mesaje scrise: 992
- Masina: Corsa 2014
- Cont inregistrat: 13 Mar 2007
- Mesaj Privat
RAN
- Mesaje scrise: 86
- Masina: Insignia 2010 A20DTH
- Cont inregistrat: 19 Jun 2006
- Mesaj Privat
- dancuciureanu
- Moderator
- 16,465 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Iasi
dancuciureanu
- Mesaje scrise: 16,465
- Masina: Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Cont inregistrat: 26 Jun 2006
- Mesaj Privat
pluciro
- Mesaje scrise: 85
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 05 Aug 2006
- Mesaj Privat
Am patit la fel pe un geam termopan.
Iei un spaclu bun si multa apa. Razuiesti mecanic intr-un singur sens in timp ce lasi apa sa curga peste punctele de ciment. La mine n-a ramas nici o zgaraetura in urma.
Totul e sa nu freci cu spaclul pe ciment, ci doar sa-l impingi intr-o singura directie actionand la baza geamului..
Cu laveta o sa-l zgaraii sigur.
Iei un spaclu bun si multa apa. Razuiesti mecanic intr-un singur sens in timp ce lasi apa sa curga peste punctele de ciment. La mine n-a ramas nici o zgaraetura in urma.
Totul e sa nu freci cu spaclul pe ciment, ci doar sa-l impingi intr-o singura directie actionand la baza geamului..
Cu laveta o sa-l zgaraii sigur.
- ovidium
- 1,016 mesaje
- din 05 Jan 2006
- Astra 2001 Z16SE
- Ploiesti
ovidium
- Mesaje scrise: 1,016
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 05 Jan 2006
- Mesaj Privat