ridis
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Meriva 2003
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Dec 2016
- Mesaj Privat
Simptome:
În momentul când rulez, dacã iau piciorul de pe accelerație, fãrã sã am ambreiajul apãsat, mașina are o încetinire bruscã nu lentã. Acest lucru mi se intampla mai ales in viteza a doua sau a treia Aceste incetiniri bruscate le pot regla numai daca tin tot timpul apasat ambreiajul.
Cod(uri) eroare:
----
Model: Meriva
An fabricatie: 2003
Cod motor:
În momentul când rulez, dacã iau piciorul de pe accelerație, fãrã sã am ambreiajul apãsat, mașina are o încetinire bruscã nu lentã. Acest lucru mi se intampla mai ales in viteza a doua sau a treia Aceste incetiniri bruscate le pot regla numai daca tin tot timpul apasat ambreiajul.
Cod(uri) eroare:
----
Model: Meriva
An fabricatie: 2003
Cod motor:
- deleted-30842
- 1,416 mesaje
- din 06 Mar 2009
deleted-30842
- Mesaje scrise: 1,416
- Cont inregistrat: 06 Mar 2009
- Mesaj Privat
ridis
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Meriva 2003
- Cont inregistrat: 14 Dec 2016
- Mesaj Privat
Mulțumesc de recomandãri!
Mecanicul spune cã ar fi EGR-ul înfundat (ar corespunde simptomelor) dar nu se pronunțã pânã nu va verifica mașina, curând, conform programãrii. Ce este ciudat, cã aceastã înfrânare bruscatã a mașinii, în mers, a apãrut cu altã problemã, miros puternic de sulf atunci când forțez motorul ca sã încalec vreo bordurã mai înaltã.
Mecanicul spune cã ar fi EGR-ul înfundat (ar corespunde simptomelor) dar nu se pronunțã pânã nu va verifica mașina, curând, conform programãrii. Ce este ciudat, cã aceastã înfrânare bruscatã a mașinii, în mers, a apãrut cu altã problemã, miros puternic de sulf atunci când forțez motorul ca sã încalec vreo bordurã mai înaltã.
- svasile
- 1,693 mesaje
- din 14 Oct 2014
- Astra 2006 Z13DTH
- Covasna
svasile
- Mesaje scrise: 1,693
- Masina: Astra 2006 Z13DTH
- Cont inregistrat: 14 Oct 2014
- Mesaj Privat