Mie 31 Oct, 2007 11:22 pm
Pentru toti cei care vor mai simti nevoia sa comenteze situatia .......sa se abtina.........si sa nu isi mai dea cu parerea la importanta respectarii regulilor de circulatie.Daca simt nevoia sa faca acest lucru sa isi deschida alt post.IGNORANTILOR!Cine a spus ca am incalcat regulile de circulatie si am virat la stanga?Eu?De unde ati dedus si afirmati cu tarie fapta descrisa in procesul verbal?
Nu mai fiti atat de redusi si acceptati tot ce vine din partea unei asa zise "autoritati"(politist,medic,profesor,iar in acest caz...un "moderator"-eu nu pun in discutie calitatea lui JE,sau sfaturile si indicatiile potrivite pe care le-a dat altora;doar ca in postul meu ....comentariul lui nu isi avea locul)fara a pune sub semnul indoielii unele afirmatii si le luati ca atare doar pt ca au stat de "autoritate".Au statut de autoritate doar datorita conventiilor sociale,in rest sunt egali noua si trebuie sa raspunda/sa isi asume responsabilitatea pt faptele/actiunile comise.
Pentru toti "atotstiutorii" marcajul dublu continuu,s-a incalcat in jurul orei 01am in incercarea de a evita un obstacol la 15KM LA ORA,cand nu era nici naiba pe strada.......asta e marea contraventie si tot ce a urmat acesteia. Eu stiu FOARTE BINE ca e deajuns sa incalci marcajul si esti apt de contraventie,nu asta e problema....
peste cateva saptamani,nu depinde de mine.....va voi da raspunsul autoritatior la reclamatia facuta agentului de politie care in urma a tot ce a urmat,trebuie sa raspunda pt actiunile lui.
in urma reclamatiei depuse,am fost chemat sa aduc clarificari reclamatiei,la sediul de politie ....ghici ce :un coleg si superior care trebuie sa il sanctioneze,a incercat foarte voalat sa imi indice ca poate ar fi mai indicat sa imi retrag reclamatia ca agentul este "baiat bun,si ca nu a mai avut genul asa de reclamatii,si ca va trebui sanctiona/mustrat,lucru care ii va atarna la dosar,si ii va ingreuna posibil o viitoare avansare.Si de asemenea ca eu am posibilitatea sa contest PV si poate voi castiga ca doar au mai fost cazuri.....Adica eu pot fii tras la raspundere,pt ceva,dar agentul ca "este baiat bun,si coleg cu el..."trebuie iertat?Cu ce e mai presus decat noi restul ?Doar pt ca are statut de autoritate?SI EI TREBUIE SA RASPUNDA PT FAPTELE LOR,nu doar ceilalti,in acest caz si JE-care aici si depasit autoritatea-nu ii mai luati apararea degeaba.Eu nu am incercat sa il denigrez,chiar imi era "simpatic" prin posturile lui,dar de aici,pana a-mi spune care sa fie actiunea mea urmatoare si a ma "ruga" sa nu ii raspund e cale lunga,si isi depaseste atributiile ,si statutul de moderator.
Daca sunteti curiosi de actiunile agentului care au dus la indignarea mea,spuneti si va voi anexa si o copie a reclamatiei.
NU MAI FACETI INTERVENTII,si nu mai comentati pe seama procesului verbal,nu este cazul si nu faceti decat sa FITI PENIBILI! Sunteti?