nu am martor aprins pe bord la airbag, claxonu merge , comenzile lafel doar ca de cateva zile imi fraca , pocneste cv acolo in spatele volanului si uneori se blocheaza dak fortez putin se deblocheaza ... astazi am desfacut capacele acelea negre care acopera cotactul si resctu circuitelor din spatele volanului si am vazut acea spirala, in spatele spiralei ( inspre botu masini) o lamela alba de plastic cu o bucata de metal in ea care imi freca intro anumita pozitie a volanului ... tata sa apucat sa impinga in ea cu o surubelnita si pana la urma a iesit d-acolo , sa rupt ca nu mai e completa ii lipseste o bucatica din ea ... si acum imi pocneste intruna in interioru spiralei se si blocheaza cam la toate virajele mai stranse , probabil a mia ramas cv acolo ... ce e de facut in situatia data ?
-care era rolul acelei lamele , clema ?
-ce am distrus acolo ?
nu am putut sa merg cu masina pt ca se bloca la fiecare viraj mai strans era sa fac si accident si am scos avea spirala din cele 4 cleme
am observat ca dak o scot din locasu ei nu mai face zgomot si nici nu se mai blocheaza asa ca am lasato asa neprinsa deplasata 3-4mm spre volan dar acum nu imi mai declanseaza semnalizarea cand intru in linie dreapta trebuie sa o dau eu laloc .
![](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)
in poza este acea lamela care am socoso adica am rupto