blue4blue
- Mesaje scrise: 3
- Masina: Mokka 2016 B 1.6 XER, 85 k
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Apr 2017
- Mesaj Privat
- aurelpeicu
- *
- 18 mesaje
- din 30 Nov 2016
- Astra 2016
- Calarasi
aurelpeicu
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Astra 2016
- Cont inregistrat: 30 Nov 2016
- Mesaj Privat
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Status: Online
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
Cãutați pe scutmotor.ro, au scuturi metalice aftermarket, importator direct dela producãtor, lucru serios, preț cumsecade, am luat vreo 10 bucãți dela ei, ptr diverse mașini...m-aș mira sã nu aibã vreun model... De montat îl monteazã oricine dacã ai canal/cric și nu ai 2 mâini stângi...
Nu mi-aș piede vremea/banii cu scuturi de plastic, fie ele și originale...alea sunt ptr țãri civilizate...
Nu mi-aș piede vremea/banii cu scuturi de plastic, fie ele și originale...alea sunt ptr țãri civilizate...
- aurelpeicu
- *
- 18 mesaje
- din 30 Nov 2016
- Astra 2016
- Calarasi
aurelpeicu
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Astra 2016
- Cont inregistrat: 30 Nov 2016
- Mesaj Privat
BlackT
- Mesaje scrise: 38
- Masina: Mokka 2015
- Cont inregistrat: 16 Jun 2008
- Mesaj Privat
Salutare,
Desi nu am Mokka X ci Mokka (2015), ma gandesc ca scuturile de plastic sunt similare.
Problema mea este ca scutul de plastic nu mai sta cum trebuie in partea din fata, suruburile au pierdut contactul cu spoilerul (cred ca e spoilerul) si nu mai pot fi puse la loc pe motiv ca in loc de gaura pentru surub acolo (spoiler) e o plastic rupt.
Daca vreau sa pun la loc scutul, cum scrie la carte, trebuie sa schimb spoiler-ul incat suruburile sa poata fi montate ca lumea? Sau pot aplica vreo metoda alternativa incat sa stea bine scutul la locul lui?
Multumesc!
Desi nu am Mokka X ci Mokka (2015), ma gandesc ca scuturile de plastic sunt similare.
Problema mea este ca scutul de plastic nu mai sta cum trebuie in partea din fata, suruburile au pierdut contactul cu spoilerul (cred ca e spoilerul) si nu mai pot fi puse la loc pe motiv ca in loc de gaura pentru surub acolo (spoiler) e o plastic rupt.
Daca vreau sa pun la loc scutul, cum scrie la carte, trebuie sa schimb spoiler-ul incat suruburile sa poata fi montate ca lumea? Sau pot aplica vreo metoda alternativa incat sa stea bine scutul la locul lui?
Multumesc!