Mie 15 Jan, 2014 10:53 pm
discutia ta esta mult mai complexa....
1. daca doresti sa montezi ncdr1100 in loc de cdr500 , trebuiesc facute ceva modificari la cablaj .
2. nu functioneaza decat cu display ul aferent de tip gid sau cid , la care trebuiesc alte modificari de cablaj.
3. daca masina are gid , trebuie sa ta gandesti la investitie, daca merita. gid ul este un fel de tid , mid , mai aratos , pe cand cid ul este un dislay color.
4. ncdr1100 este un player ce contine si system de navigatie. dar din pacate nu are harta de Romania.
5. daca cumperi ncdr100 cu cid , trebuie sa te gandesti in viitor sa ii montezi interfata pentru a avea video in , si audio in. totodata ii poti monta si camera pe mansalier. altfel in afara de bc ( bord computer) nu ai mare avantaje..
6. ncdr1100 este un cd player si nu citeste mp3...
7. cu investitia initiala la sfarsit , iti iei cel mai tare dvd cu navi tot ce trebuie si ai tot ce doresti.
am dat ceva detalii pentru ca nu stiu sigur ce cunostinte ai in domeniu.
eu am facut modificari de la cdr500 la ccrt700 apoi la ncdr110 singur. si este greu . iti spun sigur.
pe de alta parte , este frumos sa ai un player original opel pe masina , da bine.
alegerea este a ta . eu nu as rata ncdr-ul , daca este la pret bun. se cauta. dar mai gandeste-te daca vrei sa il montezi . depinde cat esti de prins de masina , de opel , de sadisfactia ta atunci cand conduci masina.
am poze de la montaje .daca doresti sa sti cum este o sa iti arat.
spor.