calaul16
- Mesaje scrise: 26
- Masina: Astra 2014
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Dec 2017
- Mesaj Privat
Bunã seara. A mai pãțit cineva sa li se înghețe ușile si abia sa le mai deschidã? Nu este 1 oara acum cu acest fenomen de ploaie înghețatã și sa întâmplat chiar și când au fost - 4 gr fãrã nici un fel de precipitații. Ori chederele astre j sunt f proaste ori am eu o prb. La fosta mașina nu îmi aduc aminte sa fi pãțit asa ceva..
- deleted-30842
- 1,416 mesaje
- din 06 Mar 2009
deleted-30842
- Mesaje scrise: 1,416
- Cont inregistrat: 06 Mar 2009
- Mesaj Privat
- tannu
- 773 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Vectra
- Bucuresti
tannu
- Mesaje scrise: 773
- Masina: Vectra
- Cont inregistrat: 07 Dec 2007
- Mesaj Privat
calaul16
- Mesaj Privat
calaul16
- Mesaj Privat
- tannu
- 773 mesaje
- din 07 Dec 2007
- Vectra
- Bucuresti
tannu
- Mesaje scrise: 773
- Masina: Vectra
- Cont inregistrat: 07 Dec 2007
- Mesaj Privat
Poti sa ma contrazici, e dreptul tau. Cu "toate masinile" m-am referit la modul general. Oricum, eu nu am vazut exceptii pana acum.
Ideea e ca are importanta si unde se afla masina respectiva, pozitionarea ei.
Ieri m-am chinuit sa deschid usile la Toyota, iar la Opel ziceai ca a stat in garaj, desi sunt la o distanta de cca 10 m una fata de cealalta. La fel si cu geamurile, la Toyota era stratul de gheata de 1 mm pe toate geamurile, iar la Opel deloc. Conteaza curentii care se fac si cum bate vantul, ninsoarea, cum viscoleste, cum sunt pozitionate intre cladiri, etc.
Unge chederele si o sa fie mai bine. Eu nu le-am uns la niciuna din masini (de lene) si imi pare rau.
Ideea e ca are importanta si unde se afla masina respectiva, pozitionarea ei.
Ieri m-am chinuit sa deschid usile la Toyota, iar la Opel ziceai ca a stat in garaj, desi sunt la o distanta de cca 10 m una fata de cealalta. La fel si cu geamurile, la Toyota era stratul de gheata de 1 mm pe toate geamurile, iar la Opel deloc. Conteaza curentii care se fac si cum bate vantul, ninsoarea, cum viscoleste, cum sunt pozitionate intre cladiri, etc.
Unge chederele si o sa fie mai bine. Eu nu le-am uns la niciuna din masini (de lene) si imi pare rau.