Sun posesor auto,dar nu de Opel,ci Chevrolet Spark.Cu el am mers in reprezentante Opel in Bucuresti,asa ca m-am gandit aici sa va cer ajutorul,daca mi se permite acest topic.
Din pacate ieri am avut un accident cu Sparkul (an2007).
Soferul vinovat nu mi-a acordat prioritate intr-o intersectie(eu aveam verde) si l-am lovit din lateral.Fara victime insa masinuta mea destul de sifonata frontal(a lui a ramas clar mai putin sifonata).Nu a fost cazul de amiabila(nu intru un detalii).Am fost la Biroul de Accidente Usoare dimineata.Declaratie,poze.Urmeaza(sper) sa se prezinte si vinovatul in 24h.Are rca valabil la Asirom.
Dupa circul de rigoare care o sa urmeze,cu rca-ul lui(sper odata ce il am) am varianta de a o repara(Are Rca Asirom) la o reprezentanta(Di-Bas sau Radacini sau alt service).
Asa,dupa cat ma pricep eu am trosnite:
-Bara
-Far stg,
-Posibil rezontator filtru aer+un furtun,
-Traversa superioara indoita(nu stiu daca se indreapta,schimba,etc),
-Aripa stg fata praf.
-Posibil ceva si pe la usa sofer(nu se mai deschide/inchide de la aripa deplasata -ramane de vazut)
-Armatura indoita
-Cel mai grav insa mi se pare ca lonjeronul stg e putin flambat spre radiatoare(radiatoarele sunt ok,idem airbag-uri,etc).
-Posibil capota sau prinderile ei(nu se mai aliniaza cu aripa dr(care e intacta).
E clar de asteptat.
Imi pare rau ca am bagat 12000 ron in masina la achizitie+post achizitie+instalatie GPL 2300 ron(partial amortizata) si alte piese cca 3000 ron(numai cu o seara inainte piese si manopera 700 ron 😢 ) in 2 ani de cand am luat-o si tare mi-e frica ca dauna(piese+vopsit+manopera) depaseste sau se apropie de valoarea masinii(cca 1500+ E).
Masina e clar pe roti intacta,cadrul,brate,articulatii,caseta,toate sunt la locul lor(cum ziceam,nici radiatoarele nu sunt atinse).
As duce-o la Radacini sau Di-bas,au contract cu Asirom.Totusi ma gandesc ca reprezentantele nu se baga la indreptat lonjeroane(chiar si putin flambat cum il vad-traversa superioara radiator e bagta vreo 2cm inspre sofer,deci clar e ceva stramb acolo).
Revin cu info.
Idei,pareri,sfaturi de orice fel?
Multumesc mult!