Joi 17 Mai, 2007 5:57 pm
Va salut ! Haideti sa incercam sa mai lamurim putin situatia, ieri am fost la Service la Prestige Berceni(din recomandarile unui coleg de munca, prietena lui lucreaza acolo si m-a asigurat ca va iesi super ok masina). Acolo la Prestige, exista si un birou de politie pentru constatari si unul de la asirom pentru constatari . Agentul constatator mi-a facut ieri constatarea insa mai ramanea de vazut ceea ce era sub bara, astazi am fost la prestige, au dat aia bara jos insa agentul nu era acolo si vine abia maine . Mai e de trecut in constatare traversa mediana sau inferioara dintre lonjeroane, un deflector de aer cred de langa radiator, sa modifice pe constatare la aripa si capota unde a scris de reparat, sa puna de inlocuit. Mai trebuie vazut ce e si pe la directia deoarece face cam urat cand iau stanga dreapta.
Cat despre ceea ce priveste Casco , o sa il fac imediat cum scot masina din service, imi para rau ca tot am amanat.
Am fost astazi si am cumparat capota noua, far dr. nou,proiector nou, traversa superioara(cea cu ochelari ptr faruri) noua, traversa inferioara noua, armatura bara noua . Doar primele 4 le-am ridicat astazi si le-am dus la Prestige si am lasat si masina acolo, urmand ca pe celelalte 2 sa le iau luni .
Mai am de cumparat suport de numar, suport bara fata dreapta, acel deflector de aer, absorbant bara , prelungirea de la bara sau sa vad poate se poate recupera de pe bara cealalta,garnitura dintre capota si bara, aparatoare noroi bara(nu stiu daca se mai poate face ceva cu ea, ramane de vazut) .
Cat despre despagubire a incercat agentul sa-mi explice ca reprezinta 75% din procentajul de 15% din pretul ei de catalog, sper ca m-am facut inteles. Insa ce ma frapeaza si o sa aduc in discutie acest lucru maine, ca nu m-a intrebat ce dotari am pe masina :x , deci a facut un calcul dupa ureche?! eu asa tind sa cred, pai daca si masina aia face 50demilioane ma gandesc cati bani dau astia pentru o dacie.....vai de mama noastra. . Sper sa lamuresc maine situatia sa nu fiu nevoit sa apelez la CSA, pentru ca nu mai am destui nervi, stau sa ma rog de altii pentru bunul meu, pentru banii mei .