ROsu90
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Dec 2008
- Mesaj Privat
Salut,
Am un Opel Mokka 1.4 Turbo cutie automata MY16 si am constatat de curand ca masina la ralanti in pozitia P si N a cutiei nu se tureaza peste 3000-3200 rot/min. In mers totul este normal, se tureaza cat vrei. Va rog, daca puteti testa masinile voastre la ralanti si confirma sau nu cele spuse de mine. Poate masina are limitator al turatiei la ralanti... Pot raspunde si cei care au cutie manuala.
Multumesc,
Am un Opel Mokka 1.4 Turbo cutie automata MY16 si am constatat de curand ca masina la ralanti in pozitia P si N a cutiei nu se tureaza peste 3000-3200 rot/min. In mers totul este normal, se tureaza cat vrei. Va rog, daca puteti testa masinile voastre la ralanti si confirma sau nu cele spuse de mine. Poate masina are limitator al turatiei la ralanti... Pot raspunde si cei care au cutie manuala.
Multumesc,
- yeti
- **
- 400 mesaje
- din 05 Nov 2006
- Mokka 2016 B1.4NET
- Bucuresti
yeti
- Mesaje scrise: 400
- Masina: Mokka 2016 B1.4NET
- Cont inregistrat: 05 Nov 2006
- Mesaj Privat
Limitarea de turatie in gol poate fi o masura de siguranta pentru a proteja ceva din motor sau transmisie. Am mai auzit de "problema" asta la un coleg care are Audi (nu stiu daca automata sau manuala). La alt coleg cu Reno cu cutie manuala, turatia este limitata doar daca este apasata pedala de ambreiaj. Cu pedala ridicata se tureaza normal.
- chelebet
- 1,234 mesaje
- din 02 Dec 2016
- Iasi
chelebet
- Mesaje scrise: 1,234
- Masina:
- Cont inregistrat: 02 Dec 2016
- Mesaj Privat
- yeti
- **
- 400 mesaje
- din 05 Nov 2006
- Mokka 2016 B1.4NET
- Bucuresti
yeti
- Mesaje scrise: 400
- Masina: Mokka 2016 B1.4NET
- Cont inregistrat: 05 Nov 2006
- Mesaj Privat
ROsu90
- Mesaje scrise: 6
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Cont inregistrat: 27 Dec 2008
- Mesaj Privat
Salut,
Multumesc pentru rãspunsuri. Între timp am mai testat la vw tiguan 2017 2.0 tdi, automat si acelasi lucru, ba mai mult nu se tureaza mai mult de 2500 rot/min, probabil fiind diesel, ma întreb cum se va efectua ITP-ul neputând fi turata normal?
Ambele masini functioneazã foarte bine, concluzia este ca asa trebuie sa fie. În continuare, dacã exista vreun coleg binevoitor cu Mokka automat astept confirmarea acestuia pentru a închide acest topic.
Multumesc pentru rãspunsuri. Între timp am mai testat la vw tiguan 2017 2.0 tdi, automat si acelasi lucru, ba mai mult nu se tureaza mai mult de 2500 rot/min, probabil fiind diesel, ma întreb cum se va efectua ITP-ul neputând fi turata normal?
Ambele masini functioneazã foarte bine, concluzia este ca asa trebuie sa fie. În continuare, dacã exista vreun coleg binevoitor cu Mokka automat astept confirmarea acestuia pentru a închide acest topic.
- REmilian158
- *
- 2 mesaje
- din 05 Jun 2019
REmilian158
- Mesaje scrise: 2
- Cont inregistrat: 05 Jun 2019
- Mesaj Privat