LMuresan
- Mesaje scrise: 1
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 16 Oct 2017
- Mesaj Privat
- alinpicasso
- *
- 28 mesaje
- din 20 Sep 2017
- Astra 2009 Dtr
- Bucuresti
alinpicasso
- Mesaje scrise: 28
- Masina: Astra 2009 Dtr
- Cont inregistrat: 20 Sep 2017
- Mesaj Privat
Eu îți recomand 1.7 le...îl am și trage fb e motorul de pe Isuzu sunt foarte reușite....1.9 au prb cu admisia egr ul și mai sunt... Eu am un 1.7 de o Luna de zile și m am documentat pânã sã iau mașinã 3 luni și la reprezentanta și la alți mecanici și pe forum urî....concluzia a fost 1.7....ca i paranteza ambele au prb dar la 1.7 e vb doar de regulatorul de presiune al pompei de injecție dar este remediabil și nu la motor....succes in alegere!😁
- alinpicasso
- *
- 28 mesaje
- din 20 Sep 2017
- Astra 2009 Dtr
- Bucuresti
alinpicasso
- Mesaj Privat
Eu îți recomand 1.7 le...îl am și trage fb e motorul de pe Isuzu sunt foarte reușite....1.9 au prb cu admisia egr ul și mai sunt... Eu am un 1.7 de o Luna de zile și m am documentat pânã sã iau mașinã 3 luni și la reprezentanta și la alți mecanici și pe forum urî....concluzia a fost 1.7....ca i paranteza ambele au prb dar la 1.7 e vb doar de regulatorul de presiune al pompei de injecție dar este remediabil și nu la motor....succes in alegere!😁
- alinpicasso
- *
- 28 mesaje
- din 20 Sep 2017
- Astra 2009 Dtr
- Bucuresti
alinpicasso
- Mesaj Privat
- mad2max
- 793 mesaje
- din 04 Jul 2007
- Astra 2001 y17dt
- Dambovita
mad2max
- Mesaje scrise: 793
- Masina: Astra 2001 y17dt
- Cont inregistrat: 04 Jul 2007
- Mesaj Privat
conteaza f mult cum a fost intretinuta masina fiind sh....iti spun ca am 1.9 de 4 ani si mi s-a aprins de 2 ori check engine(a fost un senzor de pe dpf, si un senzor de pe filtrul de motorina), in rest motorul e bulletproof....problema cu galeria de admisie se rezolva cu bani putini....de exemplu injectoarele la 1.7 sunt mai sensibile ca la 1.9....egr/dpf/ambreiaj pica indiferent de marca, asa ca pune-ti bani deoparte oricum. La 1.9 mai e cutia de viteze mai sensibila(se poate reconditiona cu ~10 mil).....eu as merge oricand tot pe 1,9....cel mai fiabil este insa 1.7 de 80cp, care are volanta cu masa simpla(nu pica), turbo cu geometrie fixa (mult mai rezistenta).