- blackmanmoto
- OP
- 99 mesaje
- din 05 Jan 2007
- Corsa 1994 c16xe
- Braila
blackmanmoto
- Mesaje scrise: 99
- Masina: Corsa 1994 c16xe
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Jan 2007
- Mesaj Privat
- BeWaRe
- **
- 170 mesaje
- din 11 Oct 2005
- Kadett 1988
- Bucuresti
BeWaRe
- Mesaje scrise: 170
- Masina: Kadett 1988
- Cont inregistrat: 11 Oct 2005
- Mesaj Privat
- blackmanmoto
- OP
- 99 mesaje
- din 05 Jan 2007
- Corsa 1994 c16xe
- Braila
blackmanmoto
- Mesaj Privat
BeWaRe a scris:Eu zic ca merita 1 mil pe el...Iti da si ceasu de bord , calu ala dintre scaune , torpedou consola de mijloc cu butoane...?
La 100 E imi da absolut tot(ceasuri , calu , butoane , torpedou , consola , mai putin display-ul care indica consumul de benzina ,temp, si altele) dar oricum nu ma intereseaza ala k eu nu am calc pe masina si ala se cupleaza la calc.DECI SE MERITA PANA LA URMA SAU ESTE PREA MULT?
- BeWaRe
- **
- 170 mesaje
- din 11 Oct 2005
- Kadett 1988
- Bucuresti
BeWaRe
- Mesaj Privat
keatra`
- Mesaje scrise: 41
- Masina: Kadett 1987 13S
- Cont inregistrat: 17 Mar 2007
- Mesaj Privat
Hai sa facem pretul separat. Ceasurile le dau baietii cam intr`un milion, consola cam 50-60lei si ramane bordul chel ~150lei, in functie de aspect. Mai ieftin nu cred ca vei gasi ...
Este ff. mult tinand cont de pretul cu care se aduc din germania sau de unde o mai fi, mai exact gandeste`te ca se taie masina de la jumatate si se ia toata partea din fata la fabulosul pret de 100-200euro max !
Dar romanu` e roman si trebuie sa castige, nu`i asa ?
Este ff. mult tinand cont de pretul cu care se aduc din germania sau de unde o mai fi, mai exact gandeste`te ca se taie masina de la jumatate si se ia toata partea din fata la fabulosul pret de 100-200euro max !
Dar romanu` e roman si trebuie sa castige, nu`i asa ?
- BeWaRe
- **
- 170 mesaje
- din 11 Oct 2005
- Kadett 1988
- Bucuresti
BeWaRe
- Mesaj Privat
Sunt de acord cu tine sincer dar...Iti zic sigur ca daca cauti prin toate cacaciosele aste de dezm vei avea parte de acelasi pret si cat stai sa cauti sa dai banii pe benzina si pe timp pierdut vei ajunge la mai mult de 100 de € , ((ceasuri , calu , butoane , torpedou , consola )eu am luat coaja de bord cu 1 mil din Pitesti ..ceasu de bord 1.5 mil..calu 500 de mi ,butoane si cacaturile alea de plastic inca vreo 1 mil...asa ca asta este pretu pieti zic eu poate sa incerce sa mai discute la pretu asta
- Suller Istvan
- **
- 434 mesaje
- din 17 Apr 2007
- Kadett 1986 1,3
- turda
Suller Istvan
- Mesaje scrise: 434
- Masina: Kadett 1986 1,3
- Cont inregistrat: 17 Apr 2007
- Mesaj Privat
- blackmanmoto
- OP
- 99 mesaje
- din 05 Jan 2007
- Corsa 1994 c16xe
- Braila
blackmanmoto
- Mesaj Privat
BeWaRe a scris:Sunt de acord cu tine sincer dar...Iti zic sigur ca daca cauti prin toate cacaciosele aste de dezm vei avea parte de acelasi pret si cat stai sa cauti sa dai banii pe benzina si pe timp pierdut vei ajunge la mai mult de 100 de € , ((ceasuri , calu , butoane , torpedou , consola )eu am luat coaja de bord cu 1 mil din Pitesti ..ceasu de bord 1.5 mil..calu 500 de mi ,butoane si cacaturile alea de plastic inca vreo 1 mil...asa ca asta este pretu pieti zic eu poate sa incerce sa mai discute la pretu asta
Defapt eu ii dau pe bord o instalatie de flacari care am bagat-o eu in 100 e , iar bordul este pe masina singurul lucru care nu imi convine la el este culoarea , eu vroiam negru , dar poate fac schimb cu cineva de pe aici care vrea alta culoare .
- AdamOpel
- 1,015 mesaje
- din 07 Nov 2006
- Alta tara
AdamOpel
- Mesaje scrise: 1,015
- Masina:
- Cont inregistrat: 07 Nov 2006
- Mesaj Privat
- farte
- **
- 114 mesaje
- din 11 Dec 2006
- Kadett 1990 16SV
- Maramures
farte
- Mesaje scrise: 114
- Masina: Kadett 1990 16SV
- Cont inregistrat: 11 Dec 2006
- Mesaj Privat
- Mr.Opel
- Admin
- 2,374 mesaje
- din 15 Apr 2004
- Astra 2001 Y17DT
- Mures
Mr.Opel
- Mesaje scrise: 2,374
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Cont inregistrat: 15 Apr 2004
- Mesaj Privat
- AdamOpel
- 1,015 mesaje
- din 07 Nov 2006
- Alta tara
AdamOpel
- Masina:
- Mesaj Privat
250ron la inceput dar cu drumurile, neseriozitatea si necunoasterea componentelor din partea vanzatorului sa cam marit,nu am calculat la cat dar am facut 4drumuri(am mai folosit si masina de servici dar totusi am umblat mult ).
verifica daca bordu ii complet si nu este rupt....am fost la mai multe dezmembrari si in jur de 100mia cerut pe flansa. si daca il luam pe bucati imi iesia mai mult
verifica daca bordu ii complet si nu este rupt....am fost la mai multe dezmembrari si in jur de 100mia cerut pe flansa. si daca il luam pe bucati imi iesia mai mult
Marshall
- Mesaje scrise: 58
- Masina: Kadett 1991 1.6i C16NZ
- Cont inregistrat: 15 Nov 2006
- Mesaj Privat
Salutare. Vreau sa stiu cam ce modificari implica schimbarea bordului original de kadett cu unul de la o astra f ? Din cite am inteles nu ar fi decit mufa de la motorasele de la stergatoare si ceva de la stopurile spate. Daca stie cineva ceva, pls tell me ... si .. inca ceva. .. bordul care vreau sa`l iau este de culoare neagra iar interiorul masinii este gri. Nu ar da tocmai bine... se pot vopsi partile gri ale interiorului cu ceva sau trebuie sa ma gindesc sa achizitionez un interior negru de la vre`un kadett de pe la dezmembrari ? Merci si astept un raspuns !
- blackmanmoto
- OP
- 99 mesaje
- din 05 Jan 2007
- Corsa 1994 c16xe
- Braila
blackmanmoto
- Mesaj Privat
Marshall a scris:Salutare. Vreau sa stiu cam ce modificari implica schimbarea bordului original de kadett cu unul de la o astra f ? Din cite am inteles nu ar fi decit mufa de la motorasele de la stergatoare si ceva de la stopurile spate. Daca stie cineva ceva, pls tell me ... si .. inca ceva. .. bordul care vreau sa`l iau este de culoare neagra iar interiorul masinii este gri. Nu ar da tocmai bine... se pot vopsi partile gri ale interiorului cu ceva sau trebuie sa ma gindesc sa achizitionez un interior negru de la vre`un kadett de pe la dezmembrari ? Merci si astept un raspuns !
Poate facem schimb k eu il am de culoare gri si vreau negru k am interior negru.
Marshall
- Mesaj Privat
- blackmanmoto
- OP
- 99 mesaje
- din 05 Jan 2007
- Corsa 1994 c16xe
- Braila
blackmanmoto
- Mesaj Privat
Marshall
- Mesaj Privat
- BeWaRe
- **
- 170 mesaje
- din 11 Oct 2005
- Kadett 1988
- Bucuresti
BeWaRe
- Mesaj Privat
- AdamOpel
- 1,015 mesaje
- din 07 Nov 2006
- Alta tara
AdamOpel
- Masina:
- Mesaj Privat
Marshall a scris:Salutare. Vreau sa stiu cam ce modificari implica schimbarea bordului original de kadett cu unul de la o astra f ? Din cite am inteles nu ar fi decit mufa de la motorasele de la stergatoare si ceva de la stopurile spate. Daca stie cineva ceva, pls tell me ... si .. inca ceva. .. bordul care vreau sa`l iau este de culoare neagra iar interiorul masinii este gri. Nu ar da tocmai bine... se pot vopsi partile gri ale interiorului cu ceva sau trebuie sa ma gindesc sa achizitionez un interior negru de la vre`un kadett de pe la dezmembrari ? Merci si astept un raspuns !
la stergator si semnalizator se potriveste mufa!la motoras si dezaburire doar ordinea pinilor se schimba(mufa ramane aceeasi),la blocul de lumini se schimba intreaga mufa ca este complet diferit.
la cesul de bord se scot afara pini din mufa veche(atentie nu se taie),ai nevoie de o mufa de astra F sau vectra A(sunt 2 dar tie iti trebuie doar aia mai lunga,cealalta ii pt check control) si introduci pini in el.
in mare cam atata cu electronica..mai trebuie sa conectezi displayul casului(optional).
conductele de aer se rezolva foarte usor ..cele de pe laterale: tai jos 'mufa' de pe cea de kadett partea ce vine pe aeroterma(tot asa faci si cea de la astra f) si le unest mufa de la kadett cu conducta ramasa de la astra f(le nituiesti (4) si bagi silicon 100% tine si vine la perfectie)
Cu conductele pt dezaburire ai sa te chinui mai mult ca nu se potrivesc...dar pui cele de kadett si tai din capattul ce intra in flansa(sa fie un pic intrat in flansa) golul lasat(la astra ii patrat,kadett ii rotund) pui folie(coperta de caiet sau altceva,fibra de sticla) eu am folosit delimitatoare de nume din caiet cu notite si il lipesti cu silicon dupa accea pui pe el silicon sa nu se vada folia ..un strat mai gros ..ca sa fi sigur ca rezista.
Cu cea din mijlok incep problemele ....si daca ai reusi sa le mufezi nu ai clapeta pt a inchide/deschide...eu am astupat momentan si cand voi avea ttimp am sa continui.
momentan sunt cam ocupat dar cand voi avea putin timp am sa postez cum trebuie conectate.
am descris pe aicea in mare ce am modificat, dar am sa mai adaug
https://www.clubopel.com/vie...13236&start=0
- blackmanmoto
- OP
- 99 mesaje
- din 05 Jan 2007
- Corsa 1994 c16xe
- Braila
blackmanmoto