Mie 25 Oct, 2017 10:50 am
eu nu am intrat in polemica cu nimeni si pe acest forum am ajutat de fiecare data cand am avut ocazia...
ce am scris eu era faptul ca ar fi fost bune niste detalii legate de legarea LED-ului (de ce la aceas siguranta si nu la alta de exemplu), iar legat de conexiunea LED-ului puteai sa o faci la oglinda asa cum se face si la Astra si la Insignia pentru ca este acelasi lucru doar ca nu trebuia sa mai tragi fir pana in compartimentul motor prin nu stiu ce gaura sau element de cauciuc cu riscul de a intra apoi apa prin capilaritate si si asa mai departe...
am multi amici care si-au montat asa ceva (pentru a vedea activarea DPF) dar toti si-au pus la oglinda ca este mai putin de tras fir, este mai la indemana si mai simplu si mai ales nu ai probleme posibile ulterioare...
dupa parerea mea personala, ce ai facut tu arata ca o carpeala dar este doar parerea mea si fiind democratie imi rezerv dreptul de a o exprima. daca tu esti multumit si functioneaza este ok. grija numai sa nu faci vreun scurt cu firul ala tras de la siguranta prin zonele unde merge.
succesuri
P.S. sa te rogi ca la un ITP sa nu se lege nimeni de firul ala tras asa aiurea pe acolo 😉