- adisan2002
- OP
- 81 mesaje
- din 07 Mai 2008
- Mokka X 2017 B14NET
- Galati
adisan2002
- Mesaje scrise: 81
- Masina: Mokka X 2017 B14NET
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Mai 2008
- Mesaj Privat
Am descoperit ceva nou si am vrut sa impartasesc si celorlati utilizatori de Mokka X, posibil si Mokka:
Apasarea prelungita pe butoanele telecomenzii (inchidere/deschidere) activeaza, dupa caz, inchiderea/deschiderea tuturor geamurilor electrice. Nu m-a informat dealerul, nici cartea tehnica. Am aflat de la un sofer VW, ca fiind o caracteristica generalizata a masinilor germane. M-am bucurat si cred ca mai sunt si altii care descopera acest aspect fiind o noutate.
Apasarea prelungita pe butoanele telecomenzii (inchidere/deschidere) activeaza, dupa caz, inchiderea/deschiderea tuturor geamurilor electrice. Nu m-a informat dealerul, nici cartea tehnica. Am aflat de la un sofer VW, ca fiind o caracteristica generalizata a masinilor germane. M-am bucurat si cred ca mai sunt si altii care descopera acest aspect fiind o noutate.
Kozmyn
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Corsa 2007 Z14XEP
- Cont inregistrat: 20 Oct 2009
- Mesaj Privat
- Catalin-Ionut
- **
- 205 mesaje
- din 07 Jul 2016
- Corsa 2016 B14NET
- Iasi
Catalin-Ionut
- Mesaje scrise: 205
- Masina: Corsa 2016 B14NET
- Cont inregistrat: 07 Jul 2016
- Mesaj Privat
Kozmyn
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Corsa 2007 Z14XEP
- Cont inregistrat: 20 Oct 2009
- Mesaj Privat
pos29iun
- Mesaje scrise: 39
- Masina:
- Cont inregistrat: 14 Dec 2007
- Mesaj Privat
E.... eu as renunta la aceasta functie... deoarece am o problema:
Ma intorc uneori la masina si gasesc toate geamurile coborate: intre 0,5 cm si aprox 20 cm. Este foarte ciudat... voi merge in service pentru asta.
Mai ales este ciudat pentru ca telecomanda mea nu fuctioneaza la mai mult de 3-4 m de masina in camp deschis... deci si daca se apasa din greseala in pantaloni nu face nimic (am incercat...)
Nu am reusit sa o dezactivez din meniu... asa ca o sa incerc dezactivarea in service.
Ma intorc uneori la masina si gasesc toate geamurile coborate: intre 0,5 cm si aprox 20 cm. Este foarte ciudat... voi merge in service pentru asta.
Mai ales este ciudat pentru ca telecomanda mea nu fuctioneaza la mai mult de 3-4 m de masina in camp deschis... deci si daca se apasa din greseala in pantaloni nu face nimic (am incercat...)
Nu am reusit sa o dezactivez din meniu... asa ca o sa incerc dezactivarea in service.
- adisan2002
- OP
- 81 mesaje
- din 07 Mai 2008
- Mokka X 2017 B14NET
- Galati
adisan2002
- Mesaje scrise: 81
- Masina: Mokka X 2017 B14NET
- Cont inregistrat: 07 Mai 2008
- Mesaj Privat