TTcaciuc
- Mesaje scrise: 2
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 01 Jul 2017
- Mesaj Privat
Salutare colegi!
Am citit ore bune parerile, supararile sau multumirile voastre legate de motorul 2.0 CDTI.
Intentionez sa achizitionez o Insignia cu caracteristicile din titlu (2.0 cdti/160cp -manuala) din 2011. Imi poate spune cineva cum se comporta masina acum dupa 6 ani? Ce probleme a intampinat si ce rezolvari a gasit dpdv al rentabilitatii financiare?
Pe scurt; daca se merita la ora actuala o astfel de achizitie.
Multumesc
Am citit ore bune parerile, supararile sau multumirile voastre legate de motorul 2.0 CDTI.
Intentionez sa achizitionez o Insignia cu caracteristicile din titlu (2.0 cdti/160cp -manuala) din 2011. Imi poate spune cineva cum se comporta masina acum dupa 6 ani? Ce probleme a intampinat si ce rezolvari a gasit dpdv al rentabilitatii financiare?
Pe scurt; daca se merita la ora actuala o astfel de achizitie.
Multumesc
- RIonelAdrian
- *
- 4 mesaje
- din 02 Jul 2017
- Insignia 2011
- Anglia
RIonelAdrian
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Insignia 2011
- Cont inregistrat: 02 Jul 2017
- Mesaj Privat
- Daniel
- 2,852 mesaje
- din 06 Dec 2004
- Astra 2012 A17DTJ
- Bucuresti
Daniel
- Mesaje scrise: 2,852
- Masina: Astra 2012 A17DTJ
- Status: Online
- Cont inregistrat: 06 Dec 2004
- Mesaj Privat
TTcaciuc
- Mesaje scrise: 2
- Cont inregistrat: 01 Jul 2017
- Mesaj Privat
omefro- Suspendat
- 193 mesaje
- din 20 Jan 2017
- Insignia 2011
- Alta tara
omefro- Mesaje scrise: 193
- Masina: Insignia 2011
- Cont inregistrat: 20 Jan 2017
- Mesaj Privat
NCiolacu- Mesaje scrise: 9
- Cont inregistrat: 30 Jun 2017
- Mesaj Privat
Deci parerea mea e ca orice marca de masina au problemele lor... daca le cauti pe internet din 2 mil de modele... 100k au avut probleme ... parerea mea daca ai norocu sa fi in aia 1mil 900 e bn... daca ai sa fi printre aia 100k esti ghinionist si gata... eu am insignia din 2011 si sunt f multumit de ea... mia picat acu ori termostatu ori pompa si acu probabil am stricat cv in motor... (maine aflu ce sa stricat) eu am avut ghinionu de a nu ma uita la ceasu care indica temperatura...A fiert si asta e... dar pana sa se intample asta... calitate , spatiu, putere, la banii astia e o masina super ! Ghinionu cand vine poate sa fie orice marca... asa ca cumparati ce iti place dar sfatu meu dute intrun service ptr o revizie inainte sa ii dai bice... bafta.
- ska
- 847 mesaje
- din 10 Apr 2008
- Astra 2015 A20DTH
- Bihor
ska
- Mesaje scrise: 847
- Masina: Astra 2015 A20DTH
- Cont inregistrat: 10 Apr 2008
- Mesaj Privat
Sunt multe de discutat, ai topicuri dedicate.
Pb cu Oringul, galeria de admisie cu clapetele, ceva furtune turbo, rulmentii la cutia manuala M32, s-au discutat si rasdiscutat...
https://www.clubopel.com/vie...54&highlight=
Pb cu Oringul, galeria de admisie cu clapetele, ceva furtune turbo, rulmentii la cutia manuala M32, s-au discutat si rasdiscutat...
https://www.clubopel.com/vie...54&highlight=
Barbarul
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Insignia 2011 A20DTH
- Cont inregistrat: 06 Feb 2016
- Mesaj Privat
Sa bat in lemn....
Am Insignia achizitionata in martie 2016. Modelul meu e 4x4 cutie manuala. Probleme? Nu...in afara consumabilelor necesare. Am avut o singura data o problema cu tractiunea spate la plecatul de pe loc, dar ...a fost de vreo 2 ori si dupa aia nu a mai aparut.
Pana cuma...super multumit.
P.S. S-ar putea sa conteze si faptul ca masina a fost a unui director de la reprezentanta Opel din Austria..nu a fost pe persoana privata (adica a unei femei care mergea doar la lucru si la cumparaturi cu ea
Am Insignia achizitionata in martie 2016. Modelul meu e 4x4 cutie manuala. Probleme? Nu...in afara consumabilelor necesare. Am avut o singura data o problema cu tractiunea spate la plecatul de pe loc, dar ...a fost de vreo 2 ori si dupa aia nu a mai aparut.
Pana cuma...super multumit.
P.S. S-ar putea sa conteze si faptul ca masina a fost a unui director de la reprezentanta Opel din Austria..nu a fost pe persoana privata (adica a unei femei care mergea doar la lucru si la cumparaturi cu ea