veyr00n
- Mesaje scrise: 20
- Masina: Astra 2001
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Mai 2016
- Mesaj Privat
Buna ziua,
Am achizitionat de pe amazon, urmatoarea camera : https://www.amazon.com/gp/pr...ie=UTF8&psc=1
Am ales acest mdel pt ca se poate alimenta direct de la priza de 12v ( inclusiv monitorul), dar o pot lega si la becul de marsarier.
Problema cea mai mare este ca nu stiu sigur unde sa o montez, ea nefiind chiar ideala pt masina mea ( astra g hatchbak ) . Ce sugestii aveti ? Sa dau gaura in bara, sa o prind sub bara ?
Multumesc anticipat
Am achizitionat de pe amazon, urmatoarea camera : https://www.amazon.com/gp/pr...ie=UTF8&psc=1
Am ales acest mdel pt ca se poate alimenta direct de la priza de 12v ( inclusiv monitorul), dar o pot lega si la becul de marsarier.
Problema cea mai mare este ca nu stiu sigur unde sa o montez, ea nefiind chiar ideala pt masina mea ( astra g hatchbak ) . Ce sugestii aveti ? Sa dau gaura in bara, sa o prind sub bara ?
Multumesc anticipat
- yeti
- **
- 400 mesaje
- din 05 Nov 2006
- Mokka 2016 B1.4NET
- Bucuresti
yeti
- Mesaje scrise: 400
- Masina: Mokka 2016 B1.4NET
- Cont inregistrat: 05 Nov 2006
- Mesaj Privat
veyr00n
- Mesaje scrise: 20
- Masina: Astra 2001
- Cont inregistrat: 11 Mai 2016
- Mesaj Privat
- yeti
- **
- 400 mesaje
- din 05 Nov 2006
- Mokka 2016 B1.4NET
- Bucuresti
yeti
- Mesaje scrise: 400
- Masina: Mokka 2016 B1.4NET
- Cont inregistrat: 05 Nov 2006
- Mesaj Privat
Camera o fixezi de ornamentul de plastic cu suruburi mici, sau de tabla cu banda dublu adeziva. Probabil ca ai primit la pachet cu camera un petic de banda, dar mai bun ar fi Bison Car Tape - gasesti la raionul auto in supermraket.
Pentru trecerea cablului, poate gasesti ceva gauri in spatele ornamentului. Daca nu, poti sa dai o gaura in tabla pe care o protejezi apoi cu ceva grund/vopsea. Am mai facut asa ceva si n-am avut probleme de aparitie rugina.
O problema ar fi cu dimensiunea gaurii ca sa treaca mufele camerei. Eu am preferat sa dau o gaura mica si sa tai cablul si sa-l inadesc
Pentru trecerea cablului, poate gasesti ceva gauri in spatele ornamentului. Daca nu, poti sa dai o gaura in tabla pe care o protejezi apoi cu ceva grund/vopsea. Am mai facut asa ceva si n-am avut probleme de aparitie rugina.
O problema ar fi cu dimensiunea gaurii ca sa treaca mufele camerei. Eu am preferat sa dau o gaura mica si sa tai cablul si sa-l inadesc