erwin67
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Corsa 2015
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Sep 2015
- Mesaj Privat
- d_claudiuus
- **
- 211 mesaje
- din 09 Mai 2007
- Corsa 2015 B13DTE
- Sibiu
d_claudiuus
- Mesaje scrise: 211
- Masina: Corsa 2015 B13DTE
- Cont inregistrat: 09 Mai 2007
- Mesaj Privat
Eu mi-am schimbat cauciucurile, le-am pus pe cele de iarna pe aceleasi jante si functioneaza foarte bine.
Senzorii TPMS sunt pe interiorul jantei, prinsi de corpul valvei, n-ai treaba cu ei la schimbarea cauciucurilor.
Dupa o vreme incep sa iti update-eze in bord presiunea corecta.
Pentru calibrare, ai nevoie de tester, scrie in manualul de utilizare al masinii cum trebuie procedat.
The tyre learning menu is purely a dealership thing, once you activate it you need a special Vauxhall calibration tool to go around each wheel individually and it wirelessly sends the psi reading back to the BCM with the pressures to set a average for calculation, the two beeps indicate the system is awaiting syncing with the device
seba74
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Corsa 2015
- Cont inregistrat: 23 Dec 2015
- Mesaj Privat
Senzorul la roata dreapta fata numai functioneaza (la corsa E), am avut un mic incident pe partea dreapta dar de la serivce mi-au zis ca s-ar putea sa nu fie din aceasta cauza caci s-a intamplat la viteza foarte mica. Pe bord la roata din dreapta nu arata presiunea, doar "...".
Stiti cumva ce ar trebui facut, masina e inca in garantie dar nu stiu daca cei de la service se pricep sa-l repare:)
P. S. Dupa ce am schimbat la cauciucurile de iarna, pe aceleasi jante senzorii de la celelalte trei roti functioneaza perfect.
- gena09wow
- **
- 468 mesaje
- din 03 Feb 2011
- Astra 2018 B14 NET
- Galati
gena09wow
- Mesaje scrise: 468
- Masina: Astra 2018 B14 NET
- Cont inregistrat: 03 Feb 2011
- Mesaj Privat
Eu mi-am schimbat cauciucurile, le-am pus pe cele de iarna pe aceleasi jante si functioneaza foarte bine.
Senzorii TPMS sunt pe interiorul jantei, prinsi de corpul valvei, n-ai treaba cu ei la schimbarea cauciucurilor.
Dupa o vreme incep sa iti update-eze in bord presiunea corecta.
Pentru calibrare, ai nevoie de tester, scrie in manualul de utilizare al masinii cum trebuie procedat.
The tyre learning menu is purely a dealership thing, once you activate it you need a special Vauxhall calibration tool to go around each wheel individually and it wirelessly sends the psi reading back to the BCM with the pressures to set a average for calculation, the two beeps indicate the system is awaiting syncing with the device
- pantalon
- 652 mesaje
- din 05 Apr 2015
- Corsa
- Bucuresti
pantalon
- Mesaje scrise: 652
- Masina: Corsa
- Cont inregistrat: 05 Apr 2015
- Mesaj Privat
MEus