gabriel.s
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Astra 2009
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Feb 2017
- Mesaj Privat
Cod(uri) eroare:
----
Model: Astra
An fabricatie: 2009
Cod motor:
big_electro61- Suspendat
- 4,492 mesaje
- din 24 Oct 2008
- Astra 2008 Z13DTH
- Alta tara
big_electro61- Mesaje scrise: 4,492
- Masina: Astra 2008 Z13DTH
- Cont inregistrat: 24 Oct 2008
- Mesaj Privat
- luciraica
- 1,999 mesaje
- din 29 Oct 2011
- Astra 2006 Z16XEP
- Sibiu
luciraica
- Mesaje scrise: 1,999
- Masina: Astra 2006 Z16XEP
- Cont inregistrat: 29 Oct 2011
- Mesaj Privat
- MDL
- **
- 188 mesaje
- din 10 Oct 2009
- Astra C16NZ
- Bucuresti
MDL
- Mesaje scrise: 188
- Masina: Astra C16NZ
- Cont inregistrat: 10 Oct 2009
- Mesaj Privat
am dus-o la 5 mecanici si toti cand duc masina pune testeru' pe ea,dar mie nu mi se aprinde check engine nu da nici o eroare .am schimbat supapa de retur la benzina,bobina,bujii,filtru benzina,IAC,ECU,MAP,am verificat returul la benzina sa nu fie infundat.. mai am sa schimb motoru'
unii din mecanic mi-au mai inversat si niste furtune de vacuum pe acolo.. mi-au anulat unele.. acum nu mai moare cand calc ambreiajul in mers. sunt din bucuresti,e vreun mecanic pe aici pe forum care se crede in stare sa o repare ? sa-mi spun locatia si vin sa o aduc.
- MDL
- **
- 188 mesaje
- din 10 Oct 2009
- Astra C16NZ
- Bucuresti
MDL
- Mesaj Privat
cred ca n-ai citit tot ce-a spus colegul de mai sus,nu-i da nici un cod de eroare! n-are dupa ce sa se ghideze si atunci se ghideaza dupa problema care i se intampla,tie daca nu ti-ar sta la relanti si nu ti-ar da nici un cod de eroare la ce te-ai gandi ca e defect ? e clar ca te-ai gandi la IAC si l-ai schimba,apoi daca nu merge nici cu ala incepi cu alte componente care crezi ca ar influenta relatiul,ceea ce a facut si colegul de mai sus din moment ce nu da nici o eroare 😊
dar e mai usor sa vi cu o critica decat cu o rezolvare, pe multi am vazut ca scrie in topicuri doar ca sa se afle in treaba propozitia : du-o la mecanic! pai atunci de ce mai e facut forumul asta ? trebuie cand intrii pe clubopel sa fie un banner mare cu : ti s-a stricat masina ? du-o la mecanic! si gata,pt ce a mai facut forum sa discutam ? iti dai seama ce sfat inteligent i-ai dat tu sa se duca la mecanic ? ramane dator pe viata,nimeni nu s-ar fi gandit la asta,esti un geniu!
nu vreau sa ma cert cu nimeni,dar voi astia de pe aici,inclusiv unii moderatori or sa vina sa spuna ba ca n-am scris gramatical cine stie ce cuvant care l-am scris pe graba,ba ca am vorbit in nu stiu ce fel si or sa ma blocheze in loc sa ne ajute cu o solutie ca ma gandesc ca stie cu ce se mananca marca opel daca sunt moderatori,dar daca ei stie doar sa spuna : n-ai scris corect acolo.. nu mai vorbii in nu stiu ce fel.. eu i-as sfatui sa se faca profesori de romana si sa lase moderatori care se pricep la mecanica nu la gramatica, multumesc!
big_electro61- Suspendat
- 4,492 mesaje
- din 24 Oct 2008
- Astra 2008 Z13DTH
- Alta tara
- Mesaj Privat
am dus-o la 5 mecanici si toti cand duc masina pune testeru' pe ea,dar mie nu mi se aprinde check engine nu da nici o eroare .
- MDL
- **
- 188 mesaje
- din 10 Oct 2009
- Astra C16NZ
- Bucuresti
MDL
- Mesaj Privat
Tiaz- Suspendat
- 1,026 mesaje
- din 23 Jan 2009
- Astra 2008 Z 17 DTR
- Bucuresti
Tiaz- Mesaje scrise: 1,026
- Masina: Astra 2008 Z 17 DTR
- Cont inregistrat: 23 Jan 2009
- Mesaj Privat
big_electro61- Suspendat
- 4,492 mesaje
- din 24 Oct 2008
- Astra 2008 Z13DTH
- Alta tara
- Mesaj Privat
- MDL
- **
- 188 mesaje
- din 10 Oct 2009
- Astra C16NZ
- Bucuresti
MDL
- Mesaj Privat
spun asta ca poate mai sunt si mecanici aici si sa stie cum sta treaba.
eu daca mergeam cu masina la turatie mare de exemplu la 3000 si apoi apasam ambreajul sa o las in relanti murea motorul,daca o lasam in viteza si puneam frana si pe la 2000 apasam ambreajul nu mai murea motorul,cred ca din cauza ca nu inchidea cand trebuie supapele imi inneca motorul la peste 3000 ,la 2000 nu are multa benzina si nu se mai oprea,o inneca dar nu o oprea ca era putin benzina nearsa ramasa si o arunca pe evacuare 😊 cel putin asta e explicatia mea,de sofer,astept si explicatia voastra de mecanici,dar daca voi mecanicii aveati vreo solutie mi-o spuneati,acum or sa apara multi care or sa spuna ca stiau asta 😊)))