Lun 09 Aug, 2021 8:31 pm
Salut! M-am pricopsit recent cu un Astra H din 2009 cu motor de 1,4. I-am facut distributia, am schimbat egr-ul si garniturile de la capac culbutori si la baia de ulei pentru ca erau niste scurgeri de ulei pe acolo. I-am pus ulei 5w 30 gm si dupa vreo 300 km am constatat ca mi-a consumat peste 1 litru de ulei. Am dus-o inapoi la service si mi-au zis ca cel mai probabil ar trebui facuta o segmentare, dar inainte de asta sa incercam cu un ulei de vascozitate mai mare, asa ca mi-au pus baietii ulei 15w 40 de la mobil. Am mers cu ea apoi vreo 250 km, si am verificat din nou nivelul de ulei, si la fel ca inainte am fost la minim cu nivelul de ulei deci mi-a consumat tot cam 1 litru de ulei... Am mai dus-o apoi si la alt mecanic, care mi-a sugerat sa schimb capacul culbutori ca este acolo o supapa ce se defecteaza si atunci consuma mult ulei... Am vorbit cu fosta proprietara sa imi spuna daca la ea a consumat ulei, si mi-a zis ca nu s-a adaugat in ultimele 6 luni ulei la masina, si ca ea a afacut cam 2-3000 km in acest interval ce-i drept majoritatea in oras la si de la serviciu.
Inainte sa cumpar masina am dus-o la verificat la un mecanic si atunci la cald, a avut nivelul de ulei pe la un sfert la scala de pe joja, insa era foarte negru din ce mi-a zis mecanicul... asa ca de aici as trage concluzia ca intr-adevar fosta proprietara nu prea a adaugat ulei in ultima vreme. Ce mi-a mai zis, ca in urma cu doi ani cand a adus masina de afara, a dus-o la un mecanic si ca i-ar fi facut acesta segmentare... ca sa poata inmatricula masina... aici nu sunt foarte convins ca asa si este, mi-a zis ca a costat-o 2500 lei... ceea ce mi se pare putin pentru o segmentare...
Ce ar mai fi de mentionat, e faptul ca mie imi place sa conduc mai sport si merg cu ea constant la turatii cuprinse intre 3000 si 4000, iar din ce am mai citit aici pe forum si asta poate influenta consumul de ulei. Acuma incerc sa merg cu ea in regim de 2000 - 2500 de ture sa vad daca e vreo schimbare...
Cum as putea verifica daca intr-adevar e de vina supapa de la capacul culbutori pentru acest consum ridicat de ulei sau daca e datorita motorului/segmentilor uzati? Intr-o segmentare nu m-as baga, ca nu prea merita investiti inca 5000 lei in masina cat mi-au zis ca m-ar costa reparatia si nici macar atunci nu as avea garantia ca s-ar rezolva problema, dar o inlocuire de capac culbutori pe la 1200 lei as accepta sa fac daca as sti 100% ca asta e problema si s-ar rezolva cu acest consum enorm de ulei de aproximativ jumate de litru la 100 km.