Vasilel
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Astra 1999
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 28 Mai 2016
- Mesaj Privat
Salut. de curand am avut ceva probleme la alternator si l-am schimbat, iar in ziua cand am dus masina la mecanic mi s-a aprins martorul la airbag,i-am spus sa vada ce are. Cand am fost dupa masina l-am intrebat daca s-a uitat la becul de la airbag si a spus ca a uitat, dupa care a pus testerul de fata cu mine, era un declansator, a sters eroarea si nu sa mai aprins pana azi, si am verificat si contactele de sub scaune.
Ma poate ajuta si pe mine cineva ?
Ma poate ajuta si pe mine cineva ?
- gigatel30
- **
- 282 mesaje
- din 13 Jul 2012
- Astra 2002 Z16SE
- Vrancea
gigatel30
- Mesaje scrise: 282
- Masina: Astra 2002 Z16SE
- Cont inregistrat: 13 Jul 2012
- Mesaj Privat
Buna tuturor.
Intr-o dimineata m-i s-a aprins din senin martorul airbag. El se stinge cand pun contactul dar se reaprinde aproape imediat. Am mers o perioada cu el aprins insa am hotarat sa vad care-i treaba cu el asa ca am pus OP-COM-ul dar nu imi arata nici o eroare. Am deconectat bateria si am miscat de mufele de sub scaunele din fata fara sa scot sau sa curat mufele si la reconectarea bateriei se aprinde ca inainte. Ce sfaturi imi dati.
Va multumesc.
Intr-o dimineata m-i s-a aprins din senin martorul airbag. El se stinge cand pun contactul dar se reaprinde aproape imediat. Am mers o perioada cu el aprins insa am hotarat sa vad care-i treaba cu el asa ca am pus OP-COM-ul dar nu imi arata nici o eroare. Am deconectat bateria si am miscat de mufele de sub scaunele din fata fara sa scot sau sa curat mufele si la reconectarea bateriei se aprinde ca inainte. Ce sfaturi imi dati.
Va multumesc.
- cangri
- 5,412 mesaje
- din 24 Sep 2010
- Bucuresti
cangri
- Mesaje scrise: 5,412
- Masina:
- Cont inregistrat: 24 Sep 2010
- Mesaj Privat