Dorin001
- Mesaje scrise: 26
- Masina: Astra 2004 Z16XE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 22 Mar 2017
- Mesaj Privat
Salut!
De curand am cumparat o astra g. Sunt convins 99% ca masina a fost lovita. pe langa faptul ca in bord apare martorul de airbag, din prinderea centurilor au iesit niste carduri galbene cu un ! pe ele. centura din stanga o pot prinde dar cea din dreapta nu intra in acea siguranta
Daca bat in volan suna a gol la propriu, semn ca airbagul nu se afla acolo.
mentionez ca sunt incepator, este prima mea masina.
Model: Astra
An fabricatie: 2004
Cod motor: Z16XE
De curand am cumparat o astra g. Sunt convins 99% ca masina a fost lovita. pe langa faptul ca in bord apare martorul de airbag, din prinderea centurilor au iesit niste carduri galbene cu un ! pe ele. centura din stanga o pot prinde dar cea din dreapta nu intra in acea siguranta
Daca bat in volan suna a gol la propriu, semn ca airbagul nu se afla acolo.
mentionez ca sunt incepator, este prima mea masina.
Model: Astra
An fabricatie: 2004
Cod motor: Z16XE
- buldozer2
- 732 mesaje
- din 01 Feb 2011
- Astra 2014 A14NET
- Buzau
buldozer2
- Mesaje scrise: 732
- Masina: Astra 2014 A14NET
- Cont inregistrat: 01 Feb 2011
- Mesaj Privat
- DANASTRA
- **
- 149 mesaje
- din 29 Dec 2008
- Astra 2017 B14XFL
- Brasov
DANASTRA
- Mesaje scrise: 149
- Masina: Astra 2017 B14XFL
- Cont inregistrat: 29 Dec 2008
- Mesaj Privat
Da, ai dreptate, masina a fost lovita (ai cumparat-o asa, fara sa-i faci o verificare, ceva? )
Din poza se vede clar ca pretensionatoarele de la centuri sunt sarite, asta se intampla doar la un impact, de aici check airbag aprins, du-te si pune-i Tech-ul pe ea si vei avea o imagine completa a celorlalte avarii si a eventualelor probleme.
Din poza se vede clar ca pretensionatoarele de la centuri sunt sarite, asta se intampla doar la un impact, de aici check airbag aprins, du-te si pune-i Tech-ul pe ea si vei avea o imagine completa a celorlalte avarii si a eventualelor probleme.
Dorin001
- Mesaje scrise: 26
- Masina: Astra 2004 Z16XE
- Cont inregistrat: 22 Mar 2017
- Mesaj Privat
- DANASTRA
- **
- 149 mesaje
- din 29 Dec 2008
- Astra 2017 B14XFL
- Brasov
DANASTRA
- Mesaje scrise: 149
- Masina: Astra 2017 B14XFL
- Cont inregistrat: 29 Dec 2008
- Mesaj Privat
1- spune-i "prietenului care se pricepe" sa se lase de sportul asta
2- se pot inlocui doar prinderile-asa cum le zici tu- fara a fi nevoie sa schimbi si centurile.
3- REPET: " du-te si pune-i Tech-ul pe ea si vei avea o imagine completa a celorlalte avarii si a eventualelor probleme". Ala-ti va spune daca ai si airbag-uri bubuite, trebuie sau nu sa schimbi centrala airbag, etc,etc,etc
2- se pot inlocui doar prinderile-asa cum le zici tu- fara a fi nevoie sa schimbi si centurile.
3- REPET: " du-te si pune-i Tech-ul pe ea si vei avea o imagine completa a celorlalte avarii si a eventualelor probleme". Ala-ti va spune daca ai si airbag-uri bubuite, trebuie sau nu sa schimbi centrala airbag, etc,etc,etc