BMarius
- Mesaje scrise: 20
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 31 Jan 2017
- Mesaj Privat
Salut. Revin si eu cu o problema întâlnitã astãzi pentru prima data..
Am un Opel astra, 1.6, benzina. Astazi am fost pana la Market , aproximativ 2 km , dus-întors... când m-am intors am stat pe strada cu geamul deschis de vorba cu cineva... când am plecat, am închis geamul și mirosea a benzina in mașina .... și nu am verificat dar am impresia ca, consuma foarte mult.. am pus 20 l cu care am fãcut aproximativ 100 km.. prin București și mai am o liniuța ...😃
Verific mâine sa vãd dacã mai miroase când merg...
Voi ați întâlnit aceasta problema?
Edit:
Când pun contactul se aprinde pentru câteva secunde un beculeț in bord care îmi aratã o pompa de benzina.... acum o sãptãmâna nu se aprindea deloc.. așa e normal?
Am un Opel astra, 1.6, benzina. Astazi am fost pana la Market , aproximativ 2 km , dus-întors... când m-am intors am stat pe strada cu geamul deschis de vorba cu cineva... când am plecat, am închis geamul și mirosea a benzina in mașina .... și nu am verificat dar am impresia ca, consuma foarte mult.. am pus 20 l cu care am fãcut aproximativ 100 km.. prin București și mai am o liniuța ...😃
Verific mâine sa vãd dacã mai miroase când merg...
Voi ați întâlnit aceasta problema?
Edit:
Când pun contactul se aprinde pentru câteva secunde un beculeț in bord care îmi aratã o pompa de benzina.... acum o sãptãmâna nu se aprindea deloc.. așa e normal?
B64ZTV
- Mesaje scrise: 99
- Masina: Astra 2002 z20let
- Cont inregistrat: 16 Dec 2010
- Mesaj Privat
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
benzina fie se pierde din tevi, fie prin motor.
Deci ori ai o fisura (si curge pe undeva) fie beneficiezi de un amestec bogat.
Eu as inclina spre a doua varianta, insa e necesara o diagnoza competenta, care sa verifice semnalele de la diversii senzori care pot influenta consumul (debitmetru, sonda lambda, etc)
Deci ori ai o fisura (si curge pe undeva) fie beneficiezi de un amestec bogat.
Eu as inclina spre a doua varianta, insa e necesara o diagnoza competenta, care sa verifice semnalele de la diversii senzori care pot influenta consumul (debitmetru, sonda lambda, etc)
- MDenisCristian
- *
- 12 mesaje
- din 11 Feb 2017
- Astra 2001 Z14XE
- Bucuresti
MDenisCristian
- Mesaje scrise: 12
- Masina: Astra 2001 Z14XE
- Cont inregistrat: 11 Feb 2017
- Mesaj Privat