saveli
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Astra 2005 Z19DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 17 Oct 2015
- Mesaj Privat
Salut, imi cer scuze dar sunt un necunoscator al mecanicii/pieselor de la motor ale masinii....intra doua furtune in piesa din fotografie(nu stiu ce anume este), unul din furtune se misca stanga dreapta dar si sus jos dar fara sa iasa afara de tot..parca are si ceva prelingeri de lichid..puteti sa imi spuneti despre ce este vorba?
Dedesubt se afla un tub de plastic care pe partea inferioara este taiat pe lungime iar in interiorul lui se afla ceva cabluri..acolo am gasit urme de motorina cred...era umed pe interior acel tub...poate sa fie de la aceasta piesa scurgerea?
Model: Astra
An fabricatie: 2005
Cod motor: Z19DTH
Dedesubt se afla un tub de plastic care pe partea inferioara este taiat pe lungime iar in interiorul lui se afla ceva cabluri..acolo am gasit urme de motorina cred...era umed pe interior acel tub...poate sa fie de la aceasta piesa scurgerea?
Model: Astra
An fabricatie: 2005
Cod motor: Z19DTH
- tirnaveni
- 555 mesaje
- din 25 Feb 2009
- Astra 2008 Z17dth
- Sibiu
tirnaveni
- Mesaje scrise: 555
- Masina: Astra 2008 Z17dth
- Cont inregistrat: 25 Feb 2009
- Mesaj Privat
- nikuloscristea
- *
- 33 mesaje
- din 13 Mar 2015
- Bucuresti
nikuloscristea
- Mesaje scrise: 33
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Mar 2015
- Mesaj Privat
saveli
- Mesaj Privat
Salut, merci de raspunsuri...pana la urma dupa lungi cautari am gasit despre ce este vorba..este vorba despre epuratorul de gaze...in completarea a ceea ce spune nikuloscriste. ...acel furtun are in varf ceva dispozitiv care din cand in cand ar trebui curatat din cate am citit eu...sper sa ajung zilele ce urmeaza la un service sa vad despre ce este vorba mai exact
- Ciprinhio
- **
- 465 mesaje
- din 20 Jan 2011
- Vectra 2006 Z19DT
- Sibiu
Ciprinhio
- Mesaje scrise: 465
- Masina: Vectra 2006 Z19DT
- Cont inregistrat: 20 Jan 2011
- Mesaj Privat
- tirnaveni
- 555 mesaje
- din 25 Feb 2009
- Astra 2008 Z17dth
- Sibiu
tirnaveni
- Mesaje scrise: 555
- Masina: Astra 2008 Z17dth
- Cont inregistrat: 25 Feb 2009
- Mesaj Privat
- nikuloscristea
- *
- 33 mesaje
- din 13 Mar 2015
- Bucuresti
nikuloscristea
- Mesaje scrise: 33
- Masina:
- Cont inregistrat: 13 Mar 2015
- Mesaj Privat
saveli
- Mesaj Privat
"nikuloscristea" ai dreptate....azi m-am uitat sa vad despre ce este vorba...unul din furtune iese usor din acea carcasa de plastic...furtunul respectiv are la varf ceva metalic(teava) care intra in acel dispozitiv.....acum nu stiu..oare este normal sa iasa asa usor? ..opune putina rezistenta dar totusi iese usor....iar in gaura in care intra..este ceva tot metalic care se misca putin cand trag de el....oare asa trebuie sa fie?