- chelebet
- OP
- 1,234 mesaje
- din 02 Dec 2016
- Iasi
chelebet
- Mesaje scrise: 1,234
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 02 Dec 2016
- Mesaj Privat
Salut,
Dragi ieseni, unde va spalati masinutele? (nu neaparat ieftin, 50 ron ar fi decent pentru o spalare)
Eu caut o spalatorie in Iasi care sa fie cat mai profi - sa nu dea cu laveta pe ea pentru uscare - exclus "spalatoriile selfservice". Mi-a zis un amic ca la OMV in Nicolina, la spalatoria automata programul extins - si cu ceruire e destul de ok; insa iarasi la automata periile acelea sa nu afecteze sau sa zgarie in vreun fel.Mai stiti cumva alta spalatorie automata eventual noua? De asemenea m-ar interesa daca firmele de detailing fac si spalari "normale". Multumesc pentru feedback
Dragi ieseni, unde va spalati masinutele? (nu neaparat ieftin, 50 ron ar fi decent pentru o spalare)
Eu caut o spalatorie in Iasi care sa fie cat mai profi - sa nu dea cu laveta pe ea pentru uscare - exclus "spalatoriile selfservice". Mi-a zis un amic ca la OMV in Nicolina, la spalatoria automata programul extins - si cu ceruire e destul de ok; insa iarasi la automata periile acelea sa nu afecteze sau sa zgarie in vreun fel.Mai stiti cumva alta spalatorie automata eventual noua? De asemenea m-ar interesa daca firmele de detailing fac si spalari "normale". Multumesc pentru feedback
- dancuciureanu
- Moderator
- 16,465 mesaje
- din 26 Jun 2006
- Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Iasi
dancuciureanu
- Mesaje scrise: 16,465
- Masina: Agila 2001 Z10XE + Z12XE
- Cont inregistrat: 26 Jun 2006
- Mesaj Privat
- chelebet
- OP
- 1,234 mesaje
- din 02 Dec 2016
- Iasi
chelebet
- Masina:
- Mesaj Privat
- chelebet
- OP
- 1,234 mesaje
- din 02 Dec 2016
- Iasi
chelebet
- Masina:
- Mesaj Privat
- Catalin-Ionut
- **
- 205 mesaje
- din 07 Jul 2016
- Corsa 2016 B14NET
- Iasi
Catalin-Ionut
- Mesaje scrise: 205
- Masina: Corsa 2016 B14NET
- Cont inregistrat: 07 Jul 2016
- Mesaj Privat
Salut,
Si eu am o masina noua si mi-am pus aceleasi intrebari, Vopseaua asta moderna nu este asa fragila cum am crede. Eu o duc la o spalatorie pe langa gara internationala, RedHall unde o spal odata pe luna interior exterior. Vorbesc cu tipul pe care o spala si ii zic daca are o carpa noua, daca nu ma duc cu propria carpa de piele cumparata din carefour. Face treaba foarte bine mereu raman uimit de cate atentie ii da masinii la interior. Mereu imi da si volanul in jos doar ca sa ajunga in spate acolo sa nu ramana nimic necuratat. Si ma duc de obicei cu masina plina de par de la animal sau iubito si o curata foarte bine. Chiar recomand si acolo se duc si masini de 2-3 ori mai scumpe decat ale noastre.
Daca e nevoie si se murdareste pe exterior da, ma duc si eu la selfservice de pe chisinaului unde iau 2 fise fiindca spuma nu este extraordinara si e nevoie de mai multa actiune si se rezolva foarte bine.
Drumuri bune.
Si eu am o masina noua si mi-am pus aceleasi intrebari, Vopseaua asta moderna nu este asa fragila cum am crede. Eu o duc la o spalatorie pe langa gara internationala, RedHall unde o spal odata pe luna interior exterior. Vorbesc cu tipul pe care o spala si ii zic daca are o carpa noua, daca nu ma duc cu propria carpa de piele cumparata din carefour. Face treaba foarte bine mereu raman uimit de cate atentie ii da masinii la interior. Mereu imi da si volanul in jos doar ca sa ajunga in spate acolo sa nu ramana nimic necuratat. Si ma duc de obicei cu masina plina de par de la animal sau iubito si o curata foarte bine. Chiar recomand si acolo se duc si masini de 2-3 ori mai scumpe decat ale noastre.
Daca e nevoie si se murdareste pe exterior da, ma duc si eu la selfservice de pe chisinaului unde iau 2 fise fiindca spuma nu este extraordinara si e nevoie de mai multa actiune si se rezolva foarte bine.
Drumuri bune.
- chelebet
- OP
- 1,234 mesaje
- din 02 Dec 2016
- Iasi
chelebet
- Masina:
- Mesaj Privat
- Sorin_im
- **
- 333 mesaje
- din 29 Mai 2015
- Insignia OPC 2009 A28NER
- Timis
Sorin_im
- Mesaje scrise: 333
- Masina: Insignia OPC 2009 A28NER
- Cont inregistrat: 29 Mai 2015
- Mesaj Privat
Catalin-Ionut a scris:Salut,
Drumuri bune.
Drumuri bune.
Sper sa nu citeasca si iubita ta ce ai scris....o sa-ti cada si tie parul )
- chelebet
- OP
- 1,234 mesaje
- din 02 Dec 2016
- Iasi
chelebet
- Masina:
- Mesaj Privat
- chelebet
- OP
- 1,234 mesaje
- din 02 Dec 2016
- Iasi
chelebet
- Masina:
- Mesaj Privat
Din experientele nefericite... deja am o zgarietura usa dreapta...m-am lamurit cu spalatoriile, cele de cartier dau baietii cu laveta dupa si ti-o zgarie..la cele self service cu jetoane iti ramane mizeria pe masina, deci concluzia mea este ca pe viitor imi voi spala masina acasa folosind un sampon auto la 10 lei din kaufland si un burete cu ciucuri http://exmobi.ro/product/ke...lare-si-curatare/ fara sa o mai sterg dupa chiar daca mai raman stropi albi macar nu zgarii masina cu nimic...