Mie 08 Mar, 2017 1:09 pm
Daca iti trebuie J, parca A-17-DTR-ul este, din cate stiu ultima generatie de motor care s-a pus pe H s-a trecut si la J. Personal am astra H din 2013, acum sunt la al doilea (in primul a intrat un Q7) primul a fost Z-17-DTH nu am avut probleme cu el (un an cat l-am avut) acum am A-17-DTR (motorul care ti-l recomand daca e cum stiu eu si pe J) si nu are nici o problema, in afara de nimicuri chiar nu am avut nimic cu masinuta asta de vreo 3 ani de cand o am, doar consumabile, bujii arse (consumabile si astea), EGR infundat, o chichita electrica, si o nimica cu o usa. Cu motorul, turbina sau pompa de injectie nimic,... regulatorul de pe pompa s-ar putea sa se duca, oscileaza f usor la relantiv de aprox 35k km de cand am luat-o, mi s-a recomandat de mai multi mecanici sa nu il schimb decat cand daca pica ca cica s-ar putea sa tina mult si bine. Consum 8,4% cu 75-80 % din acei km facuti in oras (Cluj) in ultimii 12000 km. deci poti sa pui un 10% in oras f aglomerat, doar ca eu o calc nu o las, schimb doar la 3000+ (din a 2 a 3-a in sus) si in afara de obicei nu ma dau de pe banda 2 doar pt avioane (ca BMW-urile nu mai stau dupa mine, nu ca nu pot doar ca poate sunt mai normali) deci si in afara eu consum mult. Din ce stiu un A-17-DTR break (greu deci) ca al meu consuma in oras undeva la 8,5-9,5% cu un sofer "batran".