Va rog daca ma puteti ajuta cu vreo informatie cei care cunosc sau au trecut prin asta.
Recent mi-am luat masina asta, am dus-o la mecanic, tot ok, verificari, nici un senzor in bord, am cumparat-o. Mi-a adus-o vanzatorul acasa, ca avea numere rosii expirate, tot bine. A stat 3 saptamani in garaj, apoi am inmatriculat-o, am scos-o la drum si ce sa vezi (prima data cand o conduceam) la ralanti sau treapta 1 2 3 (pana in 2500 ture) imi face socuri, merge in suturi, dar nu tot timpul are momente, mai ales dupa ce accelerez si iau piciorul de pe acceleratie, atunci cand reduce motorul, am mers asa vreo 200 de km si s-a aprins check-ul, ala cu galben, apoi am dus-o la service, diagnoza bla bla, a iesit eroare p0171 conf. pozei.
Am fost azi sa o iau si mi-au spus ca au curatat/verificat tot ce era pe eroare, dar nu au depsitat nimic, poate e bobina, poate e pompa, eu stiu ca trebuie sa bage 3.8 bari, ei mi-au spus ca baga peste 2, dar nu e cazul sa o schimb si tot asa discutii ca e totul bine.
I-am schimbat bujiile, asa mi-a zis vanzatorul, ceva stia ca are... apoi filtrul de aer, am schimbat cam tot, infara de distributie, urmeaza. Eu credeam ca e infundat EGR-ul, dar nu e asa, am mai observat ca atunci cand motorul e cald, scot busonul de la ulei si parca motorul prinde viata, cand il pun la loc, da sa se opreasca, dar nu, se regleaza si merge constant.
Deci am o eroare generala dar nu stiu de la cei. Ramane sa merg la un alt service sau reprezentata, dar un mic sfat de la voi e binevenit. Masina arata bine, trage de rupe pamantul, dar la turatii mici sau ralanti, merge putin in suturi/socuri, cateodata, nu stiu exact ce are, nu consuma ulei.
Va multumesc