Nu se incadreaza la accesorii dar deschid topicul pentru ca e putin diferit de J.
La mine masina a venit cu Schrader 33500 din imagine. ..dupa VIN la un magazin exista un senzor ce apare ca GM...dar care seamana foarte mult cu Schrader...Acelasi Schrader se vine cu mentiunile configurat Renault, Dacia, Ford....
Problema e de pret...la GM in reprezentanta 280...online 145 bucata, plus configurare.
E cineva initiat in domeniu? Ma gandesc ca pt cei care doresc pt rotile de vara sa cumpere jante separate trebuie folositi acelasi tip de senzori pt a fi clonati...exista compatibilitate Schrader/GM? Se poate clona orice sau la fiecare schimbare de roti trebuie instalati noii senzori?
La J din cate stiu daca lipseau toti cei 4 senzori se afisa Winter Tyre Detection...fapt ce iti permitea sa ai jante fara senzori la cauciucurile de iarna. La K exista in care si acest tip de mesaj...dar nu am incercat. Posibil sa fie in functie de varianta...eu am Selection, care se fapt are cele mai multe component comune cu J.