nicutu
- Mesaje scrise: 32
- Masina: Astra 2008 Z16XEP
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 21 Apr 2008
- Mesaj Privat
Simptome:
Masina a venit din fabrica cu pachetul drumuri grele, ceea ce inseamna (cred eu) mai inalta si cu amortizoare mai moi. Poate sa confirme cineva aceste aspecte?
Avand in vedere ca a scazut eficienta la amortizoare, as vrea sa le inlocuiesc/reconditionez cu unele mai tari, insa nu stiu ce sa aleg.
Multumesc
----
Model: Astra G/Classic II
An fabricatie: 2008
Cod motor: Z16XEP
Masina a venit din fabrica cu pachetul drumuri grele, ceea ce inseamna (cred eu) mai inalta si cu amortizoare mai moi. Poate sa confirme cineva aceste aspecte?
Avand in vedere ca a scazut eficienta la amortizoare, as vrea sa le inlocuiesc/reconditionez cu unele mai tari, insa nu stiu ce sa aleg.
Multumesc
----
Model: Astra G/Classic II
An fabricatie: 2008
Cod motor: Z16XEP
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
Da, in general, pachet "drumuri grele" asta inseamna: suspensie mai inalta si mai moale, uneori scut metalic la motor si alte maruntisuri ...
Reconditionare nu ti-as recomanda (abia rezista ele cele originale la soselele patriei ...), altfel orice magazin/service specializat ar trebui sa fie capabil sa-ti propuna niste variante de amortizoare compatibile ...
Reconditionare nu ti-as recomanda (abia rezista ele cele originale la soselele patriei ...), altfel orice magazin/service specializat ar trebui sa fie capabil sa-ti propuna niste variante de amortizoare compatibile ...
nicutu
- Mesaje scrise: 32
- Masina: Astra 2008 Z16XEP
- Cont inregistrat: 21 Apr 2008
- Mesaj Privat