cipi_styl a scris:saptamana viitoare am sa ma duc la Radacini Diesel in bucuresti! ce stiti despre ei?
Hai sa-ti spun eu ceva despre ei;
Acum cateva luni,a venit la mine cineva din Ograda, Ialomita, cu un Opel Astra G,Y20DTH care nu tragea cum trebuie,mergea neregulat si scotea fum. A zis ca nu stie ce sa-i mai faca,si ca cei de la Radacini i-au demontat pompa sa o verifice si i-au rupt ceva la ea in incercarea de a o demonta, fara ca proprietarul sa ceara acest lucru.El vroia doar o verificare. A cumparat alta pompa si masina facea la fel.Inainte de a merge la Radacini a mai fost la cateva Service-uri din Slobozia, dar fara rezultat. A cheltuit in jur de 800 euro fara sa rezolve nimic.
Problema masinii era debitmetrul de aer .Omului nu-i venea sa creada cat de repede si ieftin (650 lei) s-a rezolvat problema.A plecat in probe cu masina si la intoarcere si-a amintit ca cei de la Radacini i-au facut niste modificari la instalatia electrica pt. ca nu se putea conecta pe modul racire motor si nu-i mai mergea electroventilatorul de la radiatorul de apa,punand un buton in masina,de unde sa-l actioneze manual.M-am uitat si am descoperit ca pe un fir de alimentare a calculatorului racire motor nu era curent. Cand am tras de el a iesit din izolatie,fiind rupt si oxidat (verde) la capete.Am refacut contactul si s-a rezolvat problema,renuntand la improvizatie.
Acum trage si tu concluziile. Poate ai mai mult noroc decat tipul din Ialomita.