Salutare, postez si eu o problema care m-a pus putin pe ganduri, masina opel meriva z17dth. Acu o saptamana am plecat linistit cu familia in concediu, pe drum mai precis in Constanta am observat ca mi s-a ars un bec. N-am dat importanta si am zis ca il schimb acasa. Azi am dat comanda de 2 becuri h7 de la osram, ceva la 34 de lei bucata, nu m-am aruncat nici la cele mai scumpe nici cele mai ieftine 😃 , Becurile vor ajunge maine, intre timp neavand ocupatie m-am gandit sa desfac bateria si sa scot becul de pe partea stanga ca sa imi fie mai usor sa montez noul bec. Ajungand la bec, stupoare soclul pe jumate topit iar firele maro topite cam 2 cm de la soclu, se vede sarma. 😶 . Acu ce naiba sa fac

, nu prea imi da mana sa cumpar un far cu totul, credeti ca se poate repara cumva vechiul soclu( soclul e mult spus mai degraba conectori). De ce s-a prajit becul se vede ca e topit la baza, pe el scrie 12v55w, pare un bec simplu. Atasez niste poze poate ma ajutati si pe mine cu o idee .Am verificat si becul pe dreapta acolo era montat un bec clasic de la phillips care arata perfect.