- Andrei Frincu
- OP
- 4 mesaje
- din 14 Nov 2015
- Astra 2001 Z16SE
- Prahova
Andrei Frincu
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Nov 2015
- Mesaj Privat
Simptome: Turatia motorului creste foarte foarte greu dupa o anumita perioada de timp, pierde din putere.
.
Am fost cu masina la service, si dupa ce au pus testerul pe ea, mi-au spus ca e stricat calculatorul motorului. Ei spun ca in momentul in care se incalzeste (calculatorul), nu neaparat motorul, imi limiteaza puterea masinii. Tot ei mi-au spus ca au vazut la unele masini un distantier intre calculator si motor.
Astept pareri, sfaturi, solutii!
Multumesc, o zi buna
Cod(uri) eroare:
----
Model: Astra
An fabricatie: 2001
Cod motor: Z16SE
.
Am fost cu masina la service, si dupa ce au pus testerul pe ea, mi-au spus ca e stricat calculatorul motorului. Ei spun ca in momentul in care se incalzeste (calculatorul), nu neaparat motorul, imi limiteaza puterea masinii. Tot ei mi-au spus ca au vazut la unele masini un distantier intre calculator si motor.
Astept pareri, sfaturi, solutii!
Multumesc, o zi buna
Cod(uri) eroare:
----
Model: Astra
An fabricatie: 2001
Cod motor: Z16SE
- Marius Popescu
- 704 mesaje
- din 27 Jun 2012
- Astra 2001 z16se
- Sibiu
Marius Popescu
- Mesaje scrise: 704
- Masina: Astra 2001 z16se
- Cont inregistrat: 27 Jun 2012
- Mesaj Privat
Eu am distantat un pic ECU-ul de admisie .
Trebuia sa ai codul de eroare (sigur ai) , se poate repara . Cand se incalzeste nu mai face contact vreo conexiune . Acea conexiune se reface de catre un electronist . Poti sa il trimiti la verificat (daca vrei iti trimit pe PM nr cuiva care se ocupa cu asta) .
Spor !
Trebuia sa ai codul de eroare (sigur ai) , se poate repara . Cand se incalzeste nu mai face contact vreo conexiune . Acea conexiune se reface de catre un electronist . Poti sa il trimiti la verificat (daca vrei iti trimit pe PM nr cuiva care se ocupa cu asta) .
Spor !
- Andrei Frincu
- OP
- 4 mesaje
- din 14 Nov 2015
- Astra 2001 Z16SE
- Prahova
Andrei Frincu
- Mesaje scrise: 4
- Masina: Astra 2001 Z16SE
- Cont inregistrat: 14 Nov 2015