Azeratul
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Meriva 2015
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Apr 2016
- Mesaj Privat
Am probleme cu schimbatorul de viteze la un opel meriva din 2015, problemele apar si se agraveaza cu cat temperatura de afara este mai scazuta.
Cam pe la 5 grade incepe sa mearga mai prost, iar deja la -5 urmatoarele probleme sunt destul de serioase:
1) Intra foarte greu in treptele inferioare, mai ales cand vrei sa schimbi dintr-o treaba superioara, intr-a doua cateodata in trafic trebuie sa trag cu forta de schimbator.
2) In orice treapta chiar cand schimbi dintr-a treia intr-a patra, merge destul de greu, opune rezistenta si nu simti ca ar fi o miscare fluenta ca acum spre exemplu cand sunt aproximativ 15 grade.
3) Uneori nu pot scoate din treapta 1, chiar daca e ambreiajul apasat, trebuie sa cuplez/decuplez si apoi merge.
Am fost la reprezentanta, dar cum iarna asta nu a fost suficient de frig prin februarie nu am reusit sa-i conving ca e o problema, desi au confirmat ca nu merge foarte bine au zis ca nu e suficient ca sa o bage in service si nici nu au luat masina la un test de 30 de minute, doar s-au plimbat in jurul service-ului, va intreb pe voi ca n-as vrea sa astept sa se faca -10 grade afara pana sa rezolv problema ducand-o in service, pentru ca pana atunci o sa suporte multa uzura masina.
Andrei
----
Model: Meriva
An fabricatie: 2015
Cod motor: (cod motor?)