- Dragosss2812
- OP
- 1 mesaje
- din 23 Jan 2023
- Corsa 2008 Z13DTH
- Bucuresti
Dragosss2812
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Corsa 2008 Z13DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 23 Jan 2023
- Mesaj Privat
Salut,
Am un opel corsa d 2008 si un vauxhall vectra c 1.9 cdti dar care este cu volan pe dreapta. Avand in vedere ca in viitor in Ro se vor interzice masinile cu volan pe dreapta, intrebarea mea este urmatoare: Merge sa pun motorul de pe vectra pe corsa?
Bineinteles cu modificarile aferente pentru a trece RAR.
Multumesc
MODEL: Corsa 2008
MOTOR: Z13DTH
Am un opel corsa d 2008 si un vauxhall vectra c 1.9 cdti dar care este cu volan pe dreapta. Avand in vedere ca in viitor in Ro se vor interzice masinile cu volan pe dreapta, intrebarea mea este urmatoare: Merge sa pun motorul de pe vectra pe corsa?
Bineinteles cu modificarile aferente pentru a trece RAR.
Multumesc
MODEL: Corsa 2008
MOTOR: Z13DTH
- bibu16v
- 6,844 mesaje
- din 25 Jan 2016
- Astra 1995 X16XEL
- Alta tara
bibu16v
- Mesaje scrise: 6,844
- Masina: Astra 1995 X16XEL
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Jan 2016
- Mesaj Privat
Una din probleme ar fi cã fabrica nu a montat motorizarea asta pe Corsa D...E posibil sã nu încapã fizic în compartimentul motor.
Urmãtoarele ar fi cã trebuie sã modifici multe chestii: instalație electricã, rãcire, evacuare, transmisie.
Presupunând cã gãsești pe cineva dispus sã facã asta și ai șanse s-o omologhezi, costurile nu vor fi deloc mici...adicã nu prea meritã.
Urmãtoarele ar fi cã trebuie sã modifici multe chestii: instalație electricã, rãcire, evacuare, transmisie.
Presupunând cã gãsești pe cineva dispus sã facã asta și ai șanse s-o omologhezi, costurile nu vor fi deloc mici...adicã nu prea meritã.