Sam 10 Apr, 2010 9:37 pm
sal sebi4fc
un service de cartier aduce si piese pentru diferite masini,din greseala am pus o intrebare si.mi.a raspuns prompt,Da se aduc ,atunci de bucurie am dat comanda si a doua zi mi.s,au adus.si sunt f f multumit deoarece nu mai sunt nevoit sa achizitionez intreg bratul,avand in vedere ca bucsa cea fixa nu pica asa repede,ba tot el mi.a mai dat un pont,cum ca ar fi la modelele de vectra C cele cu facelift acel brat cu bucsa tot fixa adica se inlocuieste acea bucsa pivotanta,doar ca e mai rigida.cu acea bucsa am sa mai vad daca ma risc sa fac comanda.caci la drumurile din tara noastra schimbam bucse si brate de numa,am avut si un peugeot 407 din 2006,si la ala un brat pe fata care este sub forma de U de unde se leaga toate celelalte costa undeva de 1376 ron brat complet desi poate pica doar o bucsa care este mai stresata pe drumuri rele.si la acea masina am gasit o rezolvare.am inlocuit ceva bucse cu altele de la mercedes MB100 dubita mai veche, si a mers,ba chiar la cine am vandut masina a fost si este multu,it ,caci schimba si el acele bucse
sa auzim de bine