rfv
- Mesaje scrise: 13
- Masina: Vectra 2001
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Sep 2010
- Mesaj Privat
Stiu de threadul acesta: https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=17159 dar m-ar interesa daca are cineva informatii mai recente de atat.
Saptamana trecuta am fost implicat intr-un accident, am fost la asigurari si am incheiat amiabila, mi s-a facut dovada si deja mi s-au virat banii pentru reparatii. Din pacate, miercuri aveam programat sa ies din tara cu masina si nu stiu sigur daca pot sa fac asta, avand in vedere ca am aripa spate stanga mototolita si portiera spate stanga putin infundata.
Am dovada, dar nu stiu daca trebuie tradusa sau daca mai am nevoie de alte acte ca sa pot sa trec granita.
Multumesc pentru orice informatii!
Saptamana trecuta am fost implicat intr-un accident, am fost la asigurari si am incheiat amiabila, mi s-a facut dovada si deja mi s-au virat banii pentru reparatii. Din pacate, miercuri aveam programat sa ies din tara cu masina si nu stiu sigur daca pot sa fac asta, avand in vedere ca am aripa spate stanga mototolita si portiera spate stanga putin infundata.
Am dovada, dar nu stiu daca trebuie tradusa sau daca mai am nevoie de alte acte ca sa pot sa trec granita.
Multumesc pentru orice informatii!
- SUPERDRAGOS
- 2,664 mesaje
- din 24 Aug 2007
- Frontera 2001 3.O DI
- Bucuresti
SUPERDRAGOS
- Mesaje scrise: 2,664
- Masina: Frontera 2001 3.O DI
- Cont inregistrat: 24 Aug 2007
- Mesaj Privat
- lbanias
- 692 mesaje
- din 07 Nov 2008
- Insignia 2009 A20NHT
- Timis
lbanias
- Mesaje scrise: 692
- Masina: Insignia 2009 A20NHT
- Cont inregistrat: 07 Nov 2008
- Mesaj Privat
Eu intreb ce inseamna pe o asigurare mentiunea : "Rãspunderea asiguratorului, prevãzutã în documentele de asigurare eliberate pentru Serbia, este limitatã la aria geograficã a acestui stat , care este sub controlul Guvernului Republicii Serbia" . la fel si pentru Cipru. Ca doar nu mi-o plati Serbia ce mi se intimpla in Bosnia, de exemplu. Bosnia apare fara mentiunea asta. N-am avut evenimente rutiere in Serbia , dar cum merg des e bine de stiut.
- cornel_ionut
- **
- 107 mesaje
- din 01 Apr 2015
- Astra 2005 z17dth
- Bucuresti
cornel_ionut
- Mesaje scrise: 107
- Masina: Astra 2005 z17dth
- Cont inregistrat: 01 Apr 2015
- Mesaj Privat