- alladin_allibaba
- OP
- 1,465 mesaje
- din 24 Apr 2007
- Insignia 2009 A20DTH
- Bucuresti
alladin_allibaba
- Mesaje scrise: 1,465
- Masina: Insignia 2009 A20DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 24 Apr 2007
- Mesaj Privat
Cu scuzele de rigoare pentru ca am creat aici un subiect mai off-topic, vin cu urmatoarea propounere catre moderatori si nu in ultimul rand catre utilizatorii acestui forum:
-in cadrul fiecarei rubrici:(Insignia, Astra, Antara, etc) sa se creeze la sectiunea "De vazut" subiecte/discutii gen TUTORIALE/CUM SA/DIY.
Consider ca este mult mai usor de urmarit, de gasit un tutorial daca este pus in ramura lui.(ex.: am Insignia si vreau sa gasesc un tutorial despre schimbarea rezistentei in scaune(care este o problema mai generala). Asemenea ptr urcarea tutorialelor despre probleme mai generale: rezistena incalzie, switch portbagaj...)
"INSIGNIA -> DE VAZUT -> TUORIAL / CUM SA DIY -> Inlocuire switch" (exemplu)
-in cadrul fiecarei rubrici:(Insignia, Astra, Antara, etc) sa se creeze la sectiunea "De vazut" subiecte/discutii gen TUTORIALE/CUM SA/DIY.
Consider ca este mult mai usor de urmarit, de gasit un tutorial daca este pus in ramura lui.(ex.: am Insignia si vreau sa gasesc un tutorial despre schimbarea rezistentei in scaune(care este o problema mai generala). Asemenea ptr urcarea tutorialelor despre probleme mai generale: rezistena incalzie, switch portbagaj...)
"INSIGNIA -> DE VAZUT -> TUORIAL / CUM SA DIY -> Inlocuire switch" (exemplu)
- yerd
- **
- 186 mesaje
- din 23 Mar 2014
- Insignia A20NHT
- Timis
yerd
- Mesaje scrise: 186
- Masina: Insignia A20NHT
- Cont inregistrat: 23 Mar 2014
- Mesaj Privat
- deleted-104153
- **
- 76 mesaje
- din 01 Sep 2015
deleted-104153
- Mesaje scrise: 76
- Cont inregistrat: 01 Sep 2015
- Mesaj Privat
- lbanias
- 692 mesaje
- din 07 Nov 2008
- Insignia 2009 A20NHT
- Timis
lbanias
- Mesaje scrise: 692
- Masina: Insignia 2009 A20NHT
- Cont inregistrat: 07 Nov 2008
- Mesaj Privat
- alladin_allibaba
- OP
- 1,465 mesaje
- din 24 Apr 2007
- Insignia 2009 A20DTH
- Bucuresti
alladin_allibaba
- Mesaje scrise: 1,465
- Masina: Insignia 2009 A20DTH
- Cont inregistrat: 24 Apr 2007
- Mesaj Privat
Clar...chiar am mentionat: de preferat probleme generale intalnite la modelul X la care difereti colegi au gasit rezolvare si vor sa o impartaseasca! De exemplu, am gasit pe youtube filmulet ptr inlovuirea rezistentei de incalzire in scaun! Daca o postez la garamada in sectiunea DIY sau CUM SA...sunt convins ca nu prea o sa fie gasita...