eddiy
- Mesaje scrise: 18
- Masina: Vectra 2001 y20dth
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Jul 2009
- Mesaj Privat
salutare si inainte de toate vreau sa spun ca am rasfoit toate topicurile referitoare la climatizare dar problema mea pe nicaieri..avem in felul urmator,vectra b 2001/y20dth/climatronic.. am dat jos motorasul aerotermei pt ca nu mai mergea deloc, posibil vreo siguranta termica arsa in motoras,am strapat borna de minus cu infasurarea aferenta,motorasul merge bine, problema este : dupa montarea acestuia inapoi, el se invarte corespunzator treptelor de putere selectate, insa , aer prin grile foarte slab..am verificat daca nu cumva se invarte invers,desi nu cred ca mufa aia permitea si o introducere invers a ei, insa sensul de rotatie este corect..cu toate astea, chiar si la viteza maxima,treapta 9 , abia se simte ca intra putin aer, mentionez ca inainte de demontare baga aer normal..rugamintea mea ar fi ca cineva sa imi dea o indicatie unde am gresit, ce s-ar fi putut intampla, am incercat sa etansez zic eu bine capacul ala de pe ansamblul motoras/ventilator, oare aia sa fie problema,sau vreo clapeta inchisa pe undeva,nu prea mai am idei, mulltumesc anticipat pt orice raspuns..