ovymme a scris:intradevar vad ca multi de pe forumul asta sunt fair play iar in legatura cu masinile frantzuzesti stiu f bine cum e mama are un megane sedan nou si nu cred ca va avea pb cu ea si in cazul in care va avea e in garantie si asta e avantajul cand iti iei una noua.Cat despre peugeot ce sa zic am gasit un baiat si l-am vandut castigand ceva banutzi la el iar pentru carcotasii cu porche si ce ati mai scris pe acolo frate fiecare cu ideeile lor dar tinand cont ca ideile voastre nu ma intereseaza nu are rost sa mai postati(ma refer la rautaciosi) fiindca daca am nevoie de ceva de pe forum ar fi de niste sfaturi sincere si eventual de niste cunostinte in plus.Asa ca data viitoare cand vreti sa postati lucruri ironice la adresa mea si a masinilor ce mi le cumpar eu zic mai bine sa va abtineti si sa nu va mai chinuiti sa adunati stelute cu tot felul de posturi inutile.
Da mah frate , hai sa-ti povestesc o intamplare :
Stateam eu intr-o zi si beam cafea la Gold Platin , admirand baletul facut de mecanic care-mi schimba uleiul & stuff . Si eram eu si cu un cetatean cu o Vectra . Mai golanas asa asta care era cu vectra . Zice : Ai probleme cu masina ? Bai am avut , zic eu , dar acu fac revizia .
Si incepe sa-mi povesteasca apropos de probleme , cum ca el este samsar si aduce masini . Passaturi , vectra si Audi in general . Si zice bai frate la cate masini cu multi km am adus , nu m-a sunat nimeni sa-mi zica ca s-a stricat , ca a avut probleme , etc.
Eu stiind situatia masinilor din Germania , cand mi-am cumparat masina pt mine , mi-am luat NOUA . Ce eram prost sa-mi iau vreuna calarita de altii . Si zice m-am dus si am cumparat un RENAULT MEGANE de la dealer .
Si dupa 6 luni a trebuit sa schimb pompa de benzina , traseul pana la injectoare + toate injectoarele . Si zice au fost pe garantie si au costat .......170.000.000 . Si m-am ingrozit pt ca masina costase 350.000.000 ( cu discount ) .
Si m-am gandit ca ce o sa fac cu piesele cand va iesi masina din garantie . Dupa care am rupt maneta de la semnalizare si am platit 600 de lei . Pt o maneta din plastic .
Dupa care am vandut-o ca iesea din garantie si mi-am adus un passat din Germania cu 100.000 km dar macar e omenos la intretinere .
Asa ca asta-i cu masinile frantuzesti .
Al doilea ex. , o prietena cu un C3 care a avut dauna : aripa fata stanga-drapta , capota plastic , faruri , grila fata , radiator , 2 jante , 2 planetare . Si atat . Cost : 7600 de euro . Pret masina noua : 8200 de euro . Cum ti se pare ? In resta masina era neatinsa pe la motor sau la alte repere de caroserie .
Bun , avand in vedere ca toata lumjea cunoaste lucrurile astea , dar le e lene sa explice , de-aia se face atata misto pe seama masinilor frantuzesti si nu a ta !
Sa ai o experienta placuta cu Peugeot !
Numai bine !