- alex_t
- OP
- 244 mesaje
- din 27 Aug 2006
- Calibra 1993 C20LET
- Brasov
alex_t
- Mesaje scrise: 244
- Masina: Calibra 1993 C20LET
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 27 Aug 2006
- Mesaj Privat
nu prea am stiut ce termeni sa folosesc la cautare, daca mai e postat pe undeva imi cer scuze
vreau sa scot de pe o calibra flansa cu amortizoar cu arc, eventual si cu tot cu planetare. pot sa fac operatiunea asta fara scule prea profi, intr-o curte, fara canal de lucru? imi puteti explica si mie pls cum se face? daca aveti si poze ca pt retarzi as aprecia.
multumesc
vreau sa scot de pe o calibra flansa cu amortizoar cu arc, eventual si cu tot cu planetare. pot sa fac operatiunea asta fara scule prea profi, intr-o curte, fara canal de lucru? imi puteti explica si mie pls cum se face? daca aveti si poze ca pt retarzi as aprecia.
multumesc
- BUBU87CALIBRA
- **
- 180 mesaje
- din 04 Dec 2006
- Calibra 1993 C20LET
- C R A I O V A
BUBU87CALIBRA
- Mesaje scrise: 180
- Masina: Calibra 1993 C20LET
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 04 Dec 2006
- Mesaj Privat
in primu' rand se desface piulita de 24 aflata in capul telescopului (pe semiaripa in habitaclul motor - inelara cu cot de 24+fixa de 10)
se demonteaza roata
se desface piulitza care prinde capul de bara (directie) cu un cupru sau cu o presa se depreseaza capul de bara
se desface din brat bucsa care prinde bara de torsiune
se desface piulita pivotului inferior care se depreseaza cu o presa sau cu un cupru (la fel ca la capul de bara )
se scoare siguranta si se desface piulita din capul planetarei (tubulara zdravana (32 parca) + frana calcata)
apoi se scoate ansamblul jamba+arc+telescop (raman in furtunul de frana si eventual in abs)
in caz ca trebuie deplasata de la masina trebuie sa desfaci si furtunu de frana + cel de la abs
bafta!!!
se demonteaza roata
se desface piulitza care prinde capul de bara (directie) cu un cupru sau cu o presa se depreseaza capul de bara
se desface din brat bucsa care prinde bara de torsiune
se desface piulita pivotului inferior care se depreseaza cu o presa sau cu un cupru (la fel ca la capul de bara )
se scoare siguranta si se desface piulita din capul planetarei (tubulara zdravana (32 parca) + frana calcata)
apoi se scoate ansamblul jamba+arc+telescop (raman in furtunul de frana si eventual in abs)
in caz ca trebuie deplasata de la masina trebuie sa desfaci si furtunu de frana + cel de la abs
bafta!!!