tanatos
- Mesaje scrise: 7
- Masina: Vectra 1993 c20ne
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 26 Mar 2007
- Mesaj Privat
- Operabilus
- 786 mesaje
- din 20 Sep 2006
- Cluj
Operabilus
- Mesaje scrise: 786
- Masina:
- Cont inregistrat: 20 Sep 2006
- Mesaj Privat
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
- alxgudea
- **
- 479 mesaje
- din 14 Jun 2006
- Cluj Napoca
alxgudea
- Mesaje scrise: 479
- Masina:
- Cont inregistrat: 14 Jun 2006
- Mesaj Privat
subscriu celor scrise de colegii mei clujeni.....
in alta ordine de idei, omul trebuie sfatuit...
asadar..
se pune in mesaj (inca nu poti edita semnatura) neaparat TIPUL MASINII< CODUL MOTOR< eventual ANUL FABRICATIEI.....
se citeste si rasfoieste intreg continutul forumului...exista sectiunea de probleme tehnice...cea mai frecventata...
sa nu ne-o iei in nume de rau, dar este destul de enervant sa citesti mesaje postate cu titlu aiurea, la locuri nepotrivite...si banuiesc ca un admin face acuma ca trenu'....
descrie exact ce se intampla, cum, cand, in ce conditii...deci sa nu te astepti cA lumea iti citeasca gandurile...te intelegem ca esti disperat...dar (din nou ti-o spun nu o lua ca ofensa) nu ne dispera si pe noi...
daca faci asa cum trebuie sa faci fii sigur ca vor fi oameni saritori sa te ajute, asta ti-o spun cu mana pe inima!
bun venit printre noi!
in alta ordine de idei, omul trebuie sfatuit...
asadar..
se pune in mesaj (inca nu poti edita semnatura) neaparat TIPUL MASINII< CODUL MOTOR< eventual ANUL FABRICATIEI.....
se citeste si rasfoieste intreg continutul forumului...exista sectiunea de probleme tehnice...cea mai frecventata...
sa nu ne-o iei in nume de rau, dar este destul de enervant sa citesti mesaje postate cu titlu aiurea, la locuri nepotrivite...si banuiesc ca un admin face acuma ca trenu'....
descrie exact ce se intampla, cum, cand, in ce conditii...deci sa nu te astepti cA lumea iti citeasca gandurile...te intelegem ca esti disperat...dar (din nou ti-o spun nu o lua ca ofensa) nu ne dispera si pe noi...
daca faci asa cum trebuie sa faci fii sigur ca vor fi oameni saritori sa te ajute, asta ti-o spun cu mana pe inima!
bun venit printre noi!
- maiandrei
- 4,710 mesaje
- din 20 Dec 2004
- Insignia 2018 B20DTH
- Bucuresti
maiandrei
- Mesaje scrise: 4,710
- Masina: Insignia 2018 B20DTH
- Cont inregistrat: 20 Dec 2004
- Mesaj Privat
Iar eu REVIN cu o rugaminte pentru userii mai vechi:
In astfel de cazuri, cand stiti ca s-a mai discutat, ACORDATI UN MINUT din timpul vostru CAUTARII.
Noul venit NU STIE cum se foloseste forumul. El este disperat. Are o problema cu masina si cel mai important pentru el este rezolvarea acelei probleme, NU REGULAMENTUL, NU CAUTAREA.
Dupa ce ii furnizati un link util, puteti sa il si urecheati ca nu a respectat regulamentul. Daca insa il trimiteti direct la origini (stiu, si eu o mai fac ) nu il ajutati prea mult.
In cazul de fata, eu stiu ca s-a mai discutat dar nu am fost in stare sa gasesc discutia respectiva. Va rog sa furnizati voi linkul, apoi voi inchide acest topic.
Sperand ca nu am fost mai sarcastic decat de obicei (mi s-a reprosat si asta ),
acelasi maiandrei
In astfel de cazuri, cand stiti ca s-a mai discutat, ACORDATI UN MINUT din timpul vostru CAUTARII.
Noul venit NU STIE cum se foloseste forumul. El este disperat. Are o problema cu masina si cel mai important pentru el este rezolvarea acelei probleme, NU REGULAMENTUL, NU CAUTAREA.
Dupa ce ii furnizati un link util, puteti sa il si urecheati ca nu a respectat regulamentul. Daca insa il trimiteti direct la origini (stiu, si eu o mai fac ) nu il ajutati prea mult.
In cazul de fata, eu stiu ca s-a mai discutat dar nu am fost in stare sa gasesc discutia respectiva. Va rog sa furnizati voi linkul, apoi voi inchide acest topic.
Sperand ca nu am fost mai sarcastic decat de obicei (mi s-a reprosat si asta ),
acelasi maiandrei
- Operabilus
- 786 mesaje
- din 20 Sep 2006
- Cluj
Operabilus
- Mesaje scrise: 786
- Masina:
- Cont inregistrat: 20 Sep 2006
- Mesaj Privat