Ai uitat parola?

1. Home
  2. Discuții generale
  • Pride

• Mesaje scrise: 20
  • Masina:
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 19 Feb 2007

• Mesaj Privat
O vad mai mereu pt Bd. Kogalniceanu dupa rond , e un roadster dragut, iar in America e 22.000 $ varianta de 177 hp...ca si gratis 😊
Skip ads

• kodruc

• Mesaje scrise: 55
  • Cont inregistrat: 18 Feb 2007

• Mesaj Privat
[quote="Pride"]O vad mai mereu pt Bd. Kogalniceanu dupa rond , e un roadster dragut, iar in America e 22.000 $ varianta de 177 hp...ca si gratis 😊[/quote]

dak ne-ai arata si cateva poze ar fi super 😛
  • Pride

• Masina:

• Mesaj Privat
prima data cand o vad opresc si-i fac o poza..deh..Opel Pride 😃
  • Ingineru

• Mesaje scrise: 1,086
  • Masina: Vectra 1998 X16XEL
  • Cont inregistrat: 24 Jun 2004

• Mesaj Privat
Este acelasi lucru cu Opel GT (si cu Saturn Sky) dar nu in varianta de 177CP ci in varianta GXP(respectiv redline). Durerea e ca un Saturn Sky Redline in State e 29.000$ iar in Europa Opel GT va sari in mod sigur de 35.000 euro...
  • sabothor

• Mesaje scrise: 403
  • Masina: Astra 2003 Z18XE
  • Cont inregistrat: 02 Feb 2007

• Mesaj Privat
Masina e simpaticutza, dar nu impresionanta. Pentru mine un american car trebuie sa fie sinonim cu un american muscle, iar solstice nu intra in aceasta categorie. Pacat ca tipul care o conduce e cam stangaci, am mers in spatele lui alaltaieri pe ploaie de la parcarea casei poporului pana la mitropolie si o cam ineaca prin suturi succesive. Deh, poate omul nu s-a obisnuit cu ea inca. El spune ca a primit-o cadou de la "matusa Tamara" din State. Poate va intrebati de unde stiu .. ei bine stiu de pe site-ul targului de masini din vitan, site unde de vreo 2 luni individul se chinuie de vanda masina. Ciudat este faptul ca acum nu e pe net, probabil i-a expirat anuntul .. ca de vandut n-o va vinde sigur in Romania. Motorul e micut pentru o masina americana, daca nu ma insel (in jur de 2L) iar pretul parca pana in 20.000 Euro.

Review-ul masinii il puteti vedea aici
.
E identica ca asta, same colour.

Apropos si scuze Pride daca iti sunt un pic off topic .. a vazut cineva in Bucuresti Porsche-ul 911 GT3 alb, cu numar de Germania, tunat la greu si cu niste exhaust-uri chromate ce scot un sunet PROFUND???? Eram sambata trecuta in zona Clubului DJ's si individul a prins un semafor langa mine. Cand a dat verde, eu am plecat in tromba fiindca era 2 noaptea si nici picior de garda, dar nu am observat ca monstrul ala e langa mine. Vreau sa va spun ca a trecut "ca un tunet" prin dreapta mea (regulamentar de germania 😊 ) si atunci am vazut tobele alea nesimitite. TOATE MASINILE DOTATE CU ALARMA SI PARCATE PE CAROSABIL SI TROTUAR AU INCEPUT SA URLE DE PARCA FUSESE CUTREMUR ATUNCI CAND NEAMTZUL A BAGAT PICIORUL IN ACEI CATIVA 500 DE CALUTZI .

This is what I call GORGEOUS !!!!

Ultima modificare făcută de sabothor la Sam 24 Mar, 2007 3:00 pm, modificat de 3 ori în total
  • King of the road

• Mesaje scrise: 489
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 15 Apr 2004

• Mesaj Privat
Personal cred ca e foarte urata .
Am vazut si eu una live si nu m-a impresionat deloc.
  • Pride

• Masina:

• Mesaj Privat
Nici eu nu cred ca e vreun varf de gama , dar e o masina poate unica in Romania...Apropos de Porsche-ul 911 GT3 , mi-a spus un prieten ca l-a vazut pe dorobanti la o mica liniuta cu un Carrera 4S, tot alb 😊
  • sabothor

• Mesaje scrise: 403
  • Masina: Astra 2003 Z18XE
  • Cont inregistrat: 02 Feb 2007

• Mesaj Privat
Imi este imposibil sa va descriu in cuvinte acea senzatie... halul in careurlau masinile parcate. un blow off valve de se auzea la 3 cartiere distanta. Este veritabil cum cineva isi poate lua o masina de 70.000 de euro si sa mai bagi inca 30.000 in ea .. Splendid, but expensive!
  • Ingineru

• Mesaje scrise: 1,086
  • Masina: Vectra 1998 X16XEL
  • Cont inregistrat: 24 Jun 2004

• Mesaj Privat
Am fost in spatele acelui Porsche cu 2 ore jumate in urma pe Dinicu Golescu pana a facut dreapta pe Stefan Furtuna (oare de ce...? 😠 ). Eu unul n-am fost deloc impresionat de sunet, se aude f. tare intr-adevar dar timbrul sunetului e compromis zic eu.
  • Pride

• Masina:

• Mesaj Privat
Nu cred ca asta e criteriul pentru achizitionarea unui Porsche..in fine...am adus in discutie Pontiacul Solstice pentru ca oarecum prefateaza Opelul GT 😊
Skip ads

1. Home
  2. Discuții generale

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR