Pride
- Mesaje scrise: 20
- Masina:
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 19 Feb 2007
- Mesaj Privat
kodruc
- Mesaje scrise: 55
- Cont inregistrat: 18 Feb 2007
- Mesaj Privat
Pride
- Mesaje scrise: 20
- Masina:
- Cont inregistrat: 19 Feb 2007
- Mesaj Privat
- Ingineru
- 1,086 mesaje
- din 24 Jun 2004
- Vectra 1998 X16XEL
- Bucuresti
Ingineru
- Mesaje scrise: 1,086
- Masina: Vectra 1998 X16XEL
- Cont inregistrat: 24 Jun 2004
- Mesaj Privat
- sabothor
- **
- 403 mesaje
- din 02 Feb 2007
- Astra 2003 Z18XE
- Bucuresti
sabothor
- Mesaje scrise: 403
- Masina: Astra 2003 Z18XE
- Cont inregistrat: 02 Feb 2007
- Mesaj Privat
Masina e simpaticutza, dar nu impresionanta. Pentru mine un american car trebuie sa fie sinonim cu un american muscle, iar solstice nu intra in aceasta categorie. Pacat ca tipul care o conduce e cam stangaci, am mers in spatele lui alaltaieri pe ploaie de la parcarea casei poporului pana la mitropolie si o cam ineaca prin suturi succesive. Deh, poate omul nu s-a obisnuit cu ea inca. El spune ca a primit-o cadou de la "matusa Tamara" din State. Poate va intrebati de unde stiu .. ei bine stiu de pe site-ul targului de masini din vitan, site unde de vreo 2 luni individul se chinuie de vanda masina. Ciudat este faptul ca acum nu e pe net, probabil i-a expirat anuntul .. ca de vandut n-o va vinde sigur in Romania. Motorul e micut pentru o masina americana, daca nu ma insel (in jur de 2L) iar pretul parca pana in 20.000 Euro.
Review-ul masinii il puteti vedea aici
.
E identica ca asta, same colour.
Apropos si scuze Pride daca iti sunt un pic off topic .. a vazut cineva in Bucuresti Porsche-ul 911 GT3 alb, cu numar de Germania, tunat la greu si cu niste exhaust-uri chromate ce scot un sunet PROFUND???? Eram sambata trecuta in zona Clubului DJ's si individul a prins un semafor langa mine. Cand a dat verde, eu am plecat in tromba fiindca era 2 noaptea si nici picior de garda, dar nu am observat ca monstrul ala e langa mine. Vreau sa va spun ca a trecut "ca un tunet" prin dreapta mea (regulamentar de germania ) si atunci am vazut tobele alea nesimitite. TOATE MASINILE DOTATE CU ALARMA SI PARCATE PE CAROSABIL SI TROTUAR AU INCEPUT SA URLE DE PARCA FUSESE CUTREMUR ATUNCI CAND NEAMTZUL A BAGAT PICIORUL IN ACEI CATIVA 500 DE CALUTZI .
This is what I call GORGEOUS !!!!
Ultima modificare făcută de sabothor la Sam 24 Mar, 2007 2:00 pm, modificat de 3 ori în total
Review-ul masinii il puteti vedea aici
.
E identica ca asta, same colour.
Apropos si scuze Pride daca iti sunt un pic off topic .. a vazut cineva in Bucuresti Porsche-ul 911 GT3 alb, cu numar de Germania, tunat la greu si cu niste exhaust-uri chromate ce scot un sunet PROFUND???? Eram sambata trecuta in zona Clubului DJ's si individul a prins un semafor langa mine. Cand a dat verde, eu am plecat in tromba fiindca era 2 noaptea si nici picior de garda, dar nu am observat ca monstrul ala e langa mine. Vreau sa va spun ca a trecut "ca un tunet" prin dreapta mea (regulamentar de germania ) si atunci am vazut tobele alea nesimitite. TOATE MASINILE DOTATE CU ALARMA SI PARCATE PE CAROSABIL SI TROTUAR AU INCEPUT SA URLE DE PARCA FUSESE CUTREMUR ATUNCI CAND NEAMTZUL A BAGAT PICIORUL IN ACEI CATIVA 500 DE CALUTZI .
This is what I call GORGEOUS !!!!
Ultima modificare făcută de sabothor la Sam 24 Mar, 2007 2:00 pm, modificat de 3 ori în total
- King of the road
- **
- 489 mesaje
- din 15 Apr 2004
- Mures
King of the road
- Mesaje scrise: 489
- Masina:
- Cont inregistrat: 15 Apr 2004
- Mesaj Privat
Pride