sunt nou pe forum, tocmai fiindca in urma cu o luna mi-am achizitionat prima mea masina. Am fost plecat in state cu programul Work&Travel tocmai pentru a-mi indeplini visul asta: sa stiu ca imi cumpar masina, sa stiu ca o cumpar cu banii mei, ca e a mea. Acum, i-am facut schimbul de ulei+filtre, saptamana viitoare urmeaza distributia. Va dati seama, in toata perioada petrecuta acolo nu trecea zi sa nu vizitez site-urile de masini. Initial am vrut Vectra C 1.9CDTi 150CP, masina aratoasa(cu sau fara facelift). Am ajuns la concluzia ca e o masina mai costisitoare decat Astra-ul(motor mai mare, mai grea, etc.) si intr-o duminica ploioasa am dat de aleasa. Albastru metalizat, jante pe 17", full pot sa zic, exceptand navy si plafon panoramic. Insertii de mahon, xenon adaptiv, spalator faruri(am pierdut capacul din stanga, se poate vedea in poze 😊) ), CDC 40 Opera, scaune incalzite, senzori parcare spate, 4 geamuri electrice, buton de sport, suspensie IDS+, proiectoare ceata, etc. Acum vine momentul sa o fac a mea. Tocmai acesta este si motivul pentru care fac acest subiect. Va astept pareri cu ce as putea sa ii fac(intr-un buget cu bun simt ), am cateva idei insa niciodata nu strica idei noi. Ma gandesc la modificari atat estetice cat si de performanta. Multumesc si va astept parerile.