- dobraionut
- OP
- 1 mesaje
- din 09 Feb 2014
- Corsa 1995 X12SZ
- Giurgiu
dobraionut
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Corsa 1995 X12SZ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Feb 2014
- Mesaj Privat
Salut baietii. De curand am obtinut permisul si am primit de la fratele meu o corsa b. Masina este putin cam obosita avand in vedere ca are peste 250.000 km , an 10/95.
Masina are urmatoarele probleme , sta turata rau de tot , daca ii scot bornele si o las fara borne 5-10 minute isi revine. Merg ce merg cu ea , incepe iar sa se tureze singura..
Cealalta problema, cateodata cand incerc sa ii dau mai tare imi taie benzina , imi da in nas. Trebuie sa o accelerez usor ca sa pot merge. Am inteles ca ar putea fi debitmetrul de aer.
A mai avut cineva problemele astea ? Orice raspuns este binevenit! Multumesc anticipat tuturor!
Masina are urmatoarele probleme , sta turata rau de tot , daca ii scot bornele si o las fara borne 5-10 minute isi revine. Merg ce merg cu ea , incepe iar sa se tureze singura..
Cealalta problema, cateodata cand incerc sa ii dau mai tare imi taie benzina , imi da in nas. Trebuie sa o accelerez usor ca sa pot merge. Am inteles ca ar putea fi debitmetrul de aer.
A mai avut cineva problemele astea ? Orice raspuns este binevenit! Multumesc anticipat tuturor!
lowe
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Corsa 1996 X12SZ
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 31 Oct 2015
- Mesaj Privat