- alexandru.putinelu
- OP
- 2 mesaje
- din 11 Jul 2013
- Corsa 2010 1.2 XER
- Gorj
alexandru.putinelu
- Mesaje scrise: 2
- Masina: Corsa 2010 1.2 XER
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 11 Jul 2013
- Mesaj Privat
Salutare,
Detin un opel corsa D benzina , 1.2 ,85CP. De 2 saptamani se aude un tacanit la o piesa care e localizata in spatele motorului( pare sa fie un senzor)
Am pus mana pe el si clar de acolo se aude zgomotul.* am schimbat uleiul la timp (acum 1 luna)
Daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum se numeste piesa.
Am cautat in alte discutii dar nu am gasit ceva asemanator,
Multumesc
Detin un opel corsa D benzina , 1.2 ,85CP. De 2 saptamani se aude un tacanit la o piesa care e localizata in spatele motorului( pare sa fie un senzor)
Am pus mana pe el si clar de acolo se aude zgomotul.* am schimbat uleiul la timp (acum 1 luna)
Daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna cum se numeste piesa.
Am cautat in alte discutii dar nu am gasit ceva asemanator,
Multumesc
Aries- Suspendat
- 890 mesaje
- din 14 Mar 2015
- Astra 2002 y17dt
- Bihor
Aries- Mesaje scrise: 890
- Masina: Astra 2002 y17dt
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Mar 2015
- Mesaj Privat
Eu am scris simplu in " cautare" - Corsa (C) tacanit motor benz 2010 si primul topic gasit cred ca te poate lamuri pe deplin. ( da stiu, tu ai D)
https://www.clubopel.com/vie...r=asc&start=0
Link-ul l-am pus de pe tel si parca am inteles ca n-ar fi accesibil de pe PC (chiar am sa verific mai tarziu) dar oricum din pag 2 se contureaza oarecum un raspuns - valva purjare vapori benzina. Totusi citeste intreaga discutie.
Bafta.
Ps - completeaza la profil si tipul motor
https://www.clubopel.com/vie...r=asc&start=0
Link-ul l-am pus de pe tel si parca am inteles ca n-ar fi accesibil de pe PC (chiar am sa verific mai tarziu) dar oricum din pag 2 se contureaza oarecum un raspuns - valva purjare vapori benzina. Totusi citeste intreaga discutie.
Bafta.
Ps - completeaza la profil si tipul motor