andrei_sb
- Mesaje scrise: 12
- Masina: Vectra 2000
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 25 Sep 2015
- Mesaj Privat
Buna ziua dragi colegi.De mai bine de 2 saptamani sunt posesorul unui opel vectra caravan an 2000 .M-am decis sa schimb discuri fata placute fata si flanse amortizor fata plus rulemntul aferent.Acum o saptamana am fost cu ea la o mica revizie printre probleme cu motorul si anume ca pistonul 2 face doar 3 compresie din minim 13 mecanicul mi-a precizat ca trebuie schimbate flansele de amortizor pe spate, eu neavand pana acum o masina break habar nu am de flanse pe spate si am tot cautat sa vad daca am sau nu flanse pe spate si nu am gasit nimic , doar niste bucsi si protecti amortizor.Rog un coleg sa ma lamureasca si pe mine.Tin sa mentionez ca masina e primita deci nu am prea luat teapa cu motorul desi stiam de ceva probleme si ii va veni randul la anu.O sa ma gandesc daca sa il schimb sau sa il segmentez.Va multumesc
andrei_sb
- Mesaj Privat
- Gabi.B.HD
- 3,437 mesaje
- din 15 Mai 2007
- Astra 2011 A16XER
- Hunedoara
Gabi.B.HD
- Mesaje scrise: 3,437
- Masina: Astra 2011 A16XER
- Cont inregistrat: 15 Mai 2007
- Mesaj Privat
https://www.clubopel.com/vie...0993&start=80
În linckul de mai sus, la pagina 5, gãsești poze cu bucșile și sistemul de prindere al amortizoarelor spate. Pãrerea mea este cã acele bucși nu fac zgomot niciodatã, pocniturile fiind exclusiv de la bucșele de la brațe.
În linckul de mai sus, la pagina 5, gãsești poze cu bucșile și sistemul de prindere al amortizoarelor spate. Pãrerea mea este cã acele bucși nu fac zgomot niciodatã, pocniturile fiind exclusiv de la bucșele de la brațe.
andrei_sb
- Mesaj Privat
- iulian1971
- 7,066 mesaje
- din 21 Dec 2006
- Astra 2008 Z19DTH
- Ilfov
iulian1971